Daha 3 tüp de tam dolmamış , görüntü açısından güzel durur sadece yoksa bi değişim olmaz fazlaBence de güzel sistem ama koloni daha fazla büyüyeceği için geçirmesi güzel olur.
Tüpler dolunca geçirsem ne kadarlık bir formikaryum gerekir acaba?Daha 3 tüp de tam dolmamış , görüntü açısından güzel durur sadece yoksa bi değişim olmaz fazla
O da doğru ama böyle yeni düzeneğe geçireceğim zaman veya suları bitince söküp takmaktansa böyle tek parça veya birleşik bir yuva daha az uğraştırıcı gibi geliyor. Hem karıncaları tüp yerine formikaryumda görmenin daha güzel olacağını düşünüyorum.Bence tüp daha iyi , hakimiyetin yüksek üzerinde. Bir sorun olunca hızlı müdahale edebilirsin.
Ben de onu yapacağım zaten, antisticten formikaryum bakıyorum.Hocam size tavsiyem modüller sistem kullanmanınız. İstediğiniz gibi genişletebilirsiniz.
2 haftada bir su vermeniz lazım(formikaryumdaki nemin olması için), eğer evden giderseniz 2 haftadan uzun bir süre ve suda biterse yüksek ihtimal koloni çökücek, en iyisi tüpte bakmak, uzun süre evde olmayacağınız durumda tohumla idare ederlerBen de onu yapacağım zaten, antisticten formikaryum bakıyorum.
Onun su dolu tüp takılabilecek aparatları var, ben bunu zaten düşündüm ama koloni o 3 tüpü doldurunca ne kadar bir formikaryum kullanmak gerekir acaba? Benim sorum bu.2 haftada bir su vermeniz lazım(formikaryumdaki nemin olması için), eğer evden giderseniz 2 haftadan uzun bir süre ve suda biterse yüksek ihtimal koloni çökücek, en iyisi tüpte bakmak, uzun süre evde olmayacağınız durumda tohumla idare ederler
15x20 ideal benceOnun su dolu tüp takılabilecek aparatları var, ben bunu zaten düşündüm ama koloni o 3 tüpü doldurunca ne kadar bir formikaryum kullanmak gerekir acaba? Benim sorum bu.