Camı ytonga ne manzeme ile yapıştırmak gerekli
Bir kap kullanarak kabı cam için bariyer olarak kullanabilirsin.Camı ytonga ne manzeme ile yapıştırmak gerekli
Camı yapıştırmanı tavsiye etmem çünkü elle müdahale edebileceğin bir durum olabilir bu seni ve koloniyi çok zor duruma sokar onun yerine ytong'a şekil vermeden önce yuvaları kazımadan önce ytong'un şeklinde kenarlara bie çerçeve çizebilirsin mesela diyelim ki kare bir ytong var elinde yarım santim kenar bırakarak ytongun 4 kenarını çiz sonra camın kalınlığında biraz çizdiğin kısmın içini kazı sonra o yüksekte kalan çerçeveye küçük bir çentik kazı bu çentik senin gerektiğinde camla ytong arasına ince bir şey girdirip camı oradan çıkarmanı sağlayacak hem hoş bir görüntü olur hemde ytonga cama uygun bir kap arayışına girmemiş olursun çerçeve camı tutacaktırCamı ytonga ne manzeme ile yapıştırmak gerekli
Veya pleksi civata ile tullursamCamı yapıştırmanı tavsiye etmem çünkü elle müdahale edebileceğin bir durum olabilir bu seni ve koloniyi çok zor duruma sokar onun yerine ytong'a şekil vermeden önce yuvaları kazımadan önce ytong'un şeklinde kenarlara bie çerçeve çizebilirsin mesela diyelim ki kare bir ytong var elinde yarım santim kenar bırakarak ytongun 4 kenarını çiz sonra camın kalınlığında biraz çizdiğin kısmın içini kazı sonra o yüksekte kalan çerçeveye küçük bir çentik kazı bu çentik senin gerektiğinde camla ytong arasına ince bir şey girdirip camı oradan çıkarmanı sağlayacak hem hoş bir görüntü olur hemde ytonga cama uygun bir kap arayışına girmemiş olursun çerçeve camı tutacaktır
yapıştırmak yerine ytong un her kenarından 1/2 mm küçük bir cam ayarlayıp ytong a camı yerleştirmek için oyuk açabilirsin. çerçeve gibi. ( Bir arkadaş yukarda yazmış zaten keşke yazılarımızı silebilsek)Camı ytonga ne manzeme ile yapıştırmak gerekli
😂😂 hayır hayır silmeye ne gerek var, benim beynimin yandığı ana denk geldi o açıklama manas destanı gibi uzatmışım sen gayet kısa ve öz açıklamışsın okumaya üşenenler için iyi bir seçenekyapıştırmak yerine ytong un her kenarından 1/2 mm küçük bir cam ayarlayıp ytong a camı yerleştirmek için oyuk açabilirsin. çerçeve gibi. ( Bir arkadaş yukarda yazmış zaten keşke yazılarımızı silebilsek)![]()
evet pleksi cıvata ile tutturulabilir ama yine de en maliyetsiz yolu anlatmayı insanlara daha doğru buluyorum diğer türlü milyon çözüm var önemli olan imkanı olmayana yol göstermekVeya pleksi civata ile tullursam
detay vermişsin uzatmamışsın eyvAllah 😅😇😂😂 hayır hayır silmeye ne gerek var, benim beynimin yandığı ana denk geldi o açıklama manas destanı gibi uzatmışım sen gayet kısa ve öz açıklamışsın okumaya üşenenler için iyi bir seçenek![]()
hocam istersen vidalama sistemi kullanabilirsin. açıp kapatması da kolay olur temizleme veya değişiklikler için.Camı ytonga ne manzeme ile yapıştırmak gerekli