Formikaryum Denemesi

AhmetCeylan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, herkese keyifli hobiler. Bu şekilde bir formicarium tasarladım, nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum.

IMG_20250719_011314.jpg

AhmetCeylan

Yumurta
Üye
Teşekkürler hocam , şuan için kraliçe ve 10 işçisi var, işçiler çıkmadan önce bu formicarium içine transfer ettim, odacıklı formicarium için bunun dolmasını bekleyip daha sonra transfer planlıyorum

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Teşekkürler hocam , şuan için kraliçe ve 10 işçisi var, işçiler çıkmadan önce bu formicarium içine transfer ettim, odacıklı formicarium için bunun dolmasını bekleyip daha sonra transfer planlıyorum
Siz bilirsiniz ama un kurdu ile şekerli su, ballı suyu aynı anda vermeyin. Sindirimde zorluk çekerler diye biliyorum aralarında zaman farkı olsun.

AhmetCeylan

Yumurta
Üye
Siz bilirsiniz ama un kurdu ile şekerli su, ballı suyu aynı anda vermeyin. Sindirimde zorluk çekerler diye biliyorum aralarında zaman farkı olsun.
Şekerli suyu en fazla 2 gün besleme alanında tutuyorum , kurdu fotoğrafı çekmeden önce ilk defa koydum sabah almayı düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Tuğkan abinin videolarda şekerli su sabit ( belli bir süre) aralıklarla da canlı yem takviyesi yapıyordu, canlı yem koyduğunda suluğu dışarı almıyordu

Güzel ama boyut olarak tüpten bir farkı yok gibi gözüküyor iyi hobiler
Aynen öyle aslında planladığım da tüpten çok az büyük olmasıydı çünkü dediğim gibi işçiler çıkmadan bu sisteme gecirdim daha büyük olursa çöpleri vs içerde tutabilirler die düşündüm