Arkadaşlar bir tanıdık bana formikaryum basacak ancak çizimleri lazım. Bende çok anlamıyorum mümkünse bana uygun çizimler gönderebilir misiniz?
3D yazıcı için mi soruyorsunuz?Arkadaşlar bir tanıdık bana formikaryum basacak ancak çizimleri lazım. Bende çok anlamıyorum mümkünse bana uygun çizimler gönderebilir misiniz?
Hocam bilgi verirseniz isterseniz size özel bir tasarım yapabilirim.Arkadaşlar bir tanıdık bana formikaryum basacak ancak çizimleri lazım. Bende çok anlamıyorum mümkünse bana uygun çizimler gönderebilir misiniz?
Hocam 20×20 gibi ölçüleri olan, benim tercihim yandan nemlendirmeli (farketmez) bir formikaryum. Kendi tecrübelerinizede dayanarak ortaya bir şey çıkarırsanız çok mutlu olurum. Vermediğim detaylar varsa ister bana sorun ister uygun olcak şekilde tasarlayın. Çok teşekkür ederim.Hocam bilgi verirseniz isterseniz size özel bir tasarım yapabilirim.
Hocam ama şu an yurt dışındayım iki gün sonra tasarlıyabilirim sorun olur mu? Birde yatay mı dikey mi?Hocam 20×20 gibi ölçüleri olan, benim tercihim yandan nemlendirmeli (farketmez) bir formikaryum. Kendi tecrübelerinizede dayanarak ortaya bir şey çıkarırsanız çok mutlu olurum. Vermediğim detaylar varsa ister bana sorun ister uygun olcak şekilde tasarlayın. Çok teşekkür ederim.
ben yatay daha çok isterim. ne sorunu hocam sıkıntı yok❤️ ne zaman isterseniz bana çizimleri lazım.Hocam ama şu an yurt dışındayım iki gün sonra tasarlıyabilirim sorun olur mu? Birde yatay mı dikey mi?
Hocam https://makerworld.com/en ve https://www.thingiverse.com/ bu sitelerden örnek tasarımlar bulabilirsin şekli de boyutu da ayarlayabilirsin örnek tasarımlar atıyorum örnek 1 örnek 2 örnek 3 örnek 4Arkadaşlar bir tanıdık bana formikaryum basacak ancak çizimleri lazım. Bende çok anlamıyorum mümkünse bana uygun çizimler gönderebilir misiniz?
Hocam birde yandan nemlendirme istiyorsanız su haznesinden sünger kulanıcakmısınız?Hocam 20×20 gibi ölçüleri olan, benim tercihim yandan nemlendirmeli (farketmez) bir formikaryum. Kendi tecrübelerinizede dayanarak ortaya bir şey çıkarırsanız çok mutlu olurum. Vermediğim detaylar varsa ister bana sorun ister uygun olcak şekilde tasarlayın. Çok teşekkür ederim.
Eğer yetişebilirsem yarın yapabilirim ama en geç pazar yapmış olurumben yatay daha çok isterim. ne sorunu hocam sıkıntı yok❤️ ne zaman isterseniz bana çizimleri lazım.
Hocam ben normal şırıngayla basmayı düşünüyordum süngerim yok.Hocam birde yandan nemlendirme istiyorsanız su haznesinden sünger kulanıcakmısınız?
Eğer yetişebilirsem yarın yapabilirim ama en geç pazar yapmış olurum