Formicarium

sedatettin

Majör
Üye
Pheidole megacephala için nasıl bir formicarium ve outworld seçmem lazım, önerisi veya fikri olan var mı? Koloni 100 işçi 3 kraliçe şeklinde gelecek.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Kimden alıyorsunuz bilmiyorum ancak Türkiye'de resmi olarak artık P. megacephala kaydı bulunmuyor. Yani aldığınız koloni Türkiye'den ise Pheidole megacephala değil. Şu anda, şu seviyede formikaryum ise gereksiz kalır. Test tüpünde, çokta büyük olmayan herhangi bir outworld ile bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

sedatettin

Majör
Üye
Teşekkürler cevabınız için. Almanyada yaşadığım için bulabildim sanırım

Kimden alıyorsunuz bilmiyorum ancak Türkiye'de resmi olarak artık P. megacephala kaydı bulunmuyor. Yani aldığını koloni Türkiye'den ise Pheidole megacephala değil. Şu anda, şu seviyede formikaryum ise gereksiz kalır. Test tüpünde, çokta büyük olmayan herhangi bir outworld ile bakabilirsiniz.
3 Kraliçe tahminimce çok hızlı ürer, bu yüzden önlem olarak önden formicariuma geçirmek istiyorum gelince.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Teşekkürler cevabınız için. Almanyada yaşadığım için bulabildim sanırım

3 Kraliçe tahminimce çok hızlı ürer, bu yüzden önlem olarak önden formicariuma geçirmek istiyorum gelince.
10x10 veya 15x10 formikaryum işinizi görür öyleyse. İlerleyen dönemlerde orantılı olarak koloninize uygun formikaryumlar alırsınız.