Formicarium İçin Tasarım Yardımı

red_pauk

Yumurta
Üye
Merhabalar iyi hobiler herkese. 3D yazıcıyla basılabilecek bir formicarium tasarımı arıyorum. İnternette istediğim boyutta neredeyse hiç bulamadım. Messor kolonisi için basacağım. İşçi sayısını şuan pek kestiremiyorum ancak 8 tüpü epey dolduruyorlar. Elinde tasarım olan veya tavsiyede bulunabilecek olan olursa çok mutlu olurum.

Mikrox

Media
Yardımsever
Üye
Merhabalar iyi hobiler herkese. 3D yazıcıyla basılabilecek bir formicarium tasarımı arıyorum. İnternette istediğim boyutta neredeyse hiç bulamadım. Messor kolonisi için basacağım. İşçi sayısını şuan pek kestiremiyorum ancak 8 tüpü epey dolduruyorlar. Elinde tasarım olan veya tavsiyede bulunabilecek olan olursa çok mutlu olurum.
Çizim programımı format attığım için yeni sildim ama yüklediğim zaman bir çizim yapmaya çalışırım. Tam olarak aklınızda nasıl bir tasarım var? Benim önerimi sorarsanız sadece nem kısmına öneri vereyim. Nem kısmını formicariumun bir kısmına yaparak tek taraftan nemlendirme yapın. Baskı alınacak yazıcı kaliteli baskı alıyorsa eğer, altlara su kanalları açılabilir. Diğer yöntemde tüp yöntemi. Yani yine dediğim gibi alta sulama sistemi gibi sistem yapar ve tüp takma yeri ayarlarsınız. Ardından oraya su dolu tüp takıldığında su alt kanallara dolarak nem yapar vs. Tasarımınızı çizerek anlatırsanız daha iyi olabilir belki.