Nemlendirme için ne yapacaksınız?Pheidole veya tetramorium icin bu boyuttaki bir formicarium büyük mü gelir yoksa yetersiz midir? En sağ bölümü sonradan açmayı düşünüyorum yani ilk aşamada sadece orta bölüm kullanılacak ve en sol bölmeyi de outworld olarak kullanmayı planladım. Tavsiyeleriniz var ise alırım. Ekli dosyayı görüntüle 24631
Ytongların yanından sırınga ile su sıkmayı düşünmüştüm yetersiz mi olur?Nemlendirme için ne yapacaksınız?
Olabilir ama bana kalırsa sünger için yer yapıp şırıngayla süngeri nemlendirmek daha iyi olur.Ytongların yanından sırınga ile su sıkmayı düşünmüştüm yetersiz mi olur?
Ytongların altına ince pamuk tabakası koysam iş yapar mı? çünkü şuanda da uzun bi süre tutuyor galiba nemi.Olabilir ama bana kalırsa sünger için yer yapıp şırıngayla süngeri nemlendirmek daha iyi olur.
Tamamı nemlendirmek yerine bir tarafı daha nemli tutmak daha sağlıklı gibi. Kraliçe neme göre yumurtaları taşırYtongların altına ince pamuk tabakası koysam iş yapar mı? çünkü şuanda da uzun bi süre tutuyor galiba nemi.