Formica rufibarbis

İso6606

Yumurta
Üye
2 Temmuz'da bulduğum Formica rufibarbis kraliçemin yumurtaları şuan pupa durumunda 1 hafta içinde çıkacağını düşünüyorum forumda okuduğumda çok stresli tür strese sokmayın yazıyordu fakat ben kraliçeye her gün baktım hiç bi sorun yok bence kraliçeye her gün 1 defa bakmak sorun değil

Moderatör tarafında düzenlendi:

atako

Majör
Üye
2 Temmuz'da bulduğum Formica rufibarbis kraliçemin yumurtaları şuan pupa durumunda 1 hafta içinde çıkacağını düşünüyorum forumda okuduğumda çok stresli tür strese sokmayın yazıyordu fakat ben kraliçeye her gün baktım hiç bi sorun yok bence kraliçeye her gün 1 defa bakmak sorun değil
Bu durum kraliçeden kraliçeye değişir. sizin kraliçeniz strese girmiyor olabilir ama bir başka kraliçe her gün bakıldığında strese girebilir.

BahadirSarp

Brachypterous
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Benimde formicam dışında cover yokken bulduğum gün yumurtladı ama ondan önceki bulduğum formicalar cover olmasına rağmen ve hiç kontrol etmememe rağmen çok geç yumurtladılar ve işçi çıkaramadılar. Sizce tek bir kraliçe üzerinden direkt bu cins stresli değil demek mantıklı mı?