Formica rufibarbis

Neekof

Yumurta
Üye
Formica rufibarbis almak istiyorum hobide bilgim fazla karıncayı satan arkadaş da buldum ancak deneyimim az, yani beslemedim ancak bilgim yüksek. Rufibarbis beni üzer mi, kolay bi tür müdür? 2 3 günde bir bakmam merak etmeyin. :D Strese sokacağımı sanmıyorum. Canlı yemde alırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Formica rufibarbis almak istiyorum hobide bilgim fazla karıncayı satan arkadaş da buldum ancak deneyimim az, yani beslemedim ancak bilgim yüksek. Rufibarbis beni üzer mi, kolay bi tür müdür? 2 3 günde bir bakmam merak etmeyin. :D Strese sokacağımı sanmıyorum. Canlı yemde alırım.
Formica insanı kanser eder ama besleyebilirsiniz. Şiddetle önermiyorum.

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Osursan yumurtasını yer. Kısaca hayır, Artık almıyorum bulunca. zar zor pupa aşamasına getirdim açmaya korkuyorum işçi çıktımı diye, Formica istiyorsan Lemani var Daha kolay.

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Osursan yumurtasını yer. Kısaca hayır, Artık almıyorum bulunca. zar zor pupa aşamasına getirdim açmaya korkuyorum işçi çıktımı diye, Formica istiyorsan Lemani var Daha kolay.
Kargo ile alman gerekecek yumurtası varsa yiyecek, 3 hafta alışcak yumurta yapmayacak, zaten 40 günde işçi çıkartıyor uğraşılmaz

eskiiciieee

Yumurta
Üye
Bence güzel bi tür tek sıkıntısı çok pis olması beslediğim en pis tür. Stres konusunda çok hassas old düsünmüyorum uygun beslemeyle güzel gelisebilen bi tür

Ekli dosyalar

• IMG20230720231838.jpg
    IMG20230720231838.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 19

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Kargo ile alman gerekecek yumurtası varsa yiyecek, 3 hafta alışcak yumurta yapmayacak, zaten 40 günde işçi çıkartıyor uğraşılmaz
Yanlış, yumurtasını kolay yiyen bir tür değil kargo da dahil. Ortalama 3.-4. günde yumurtluyor. Transfer olmayan İşçileri boğulmayı alışkanlık haline getiren, tüpü çöplük olarak kullanan bir tür.

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Yanlış, yumurtasını kolay yiyen bir tür değil kargo da dahil. Ortalama 3.-4. günde yumurtluyor. Transfer olmayan İşçileri boğulmayı alışkanlık haline getiren, tüpü çöplük olarak kullanan bir tür.
Benim deneyimim böyleydi çok zor işçi aldım,

Neekof

Yumurta
Üye
Herkese yanıtladığı için teşekkür ederim alacağım yarın 1 günde elime ulaşacak zaten, o yüzden yumurtalarını yiyeceğini pek zannetmiyorum. İyi forumlar dilerim