Sağolun hocamHerhangi bir outworld taksanız olur zaten baya bir geziyorlar. Benim formica kolonim 5 işçiliyken bile bütün outworldü geziyordu sıkıntı olmaz yani.
Sağolun hocamHerhangi bir outworld taksanız olur zaten baya bir geziyorlar. Benim formica kolonim 5 işçiliyken bile bütün outworldü geziyordu sıkıntı olmaz yani.
Herhangi bir işe yaramıyor. Tuğkan abinin çektiği eski bir video yüzünden yayıldı ancak yanlış bir bilgi.Canlı vermek tehdit yarattığı için major çıkarma isteği duymuyorlarmıydı ve benim dediğim süreci hızlandırmak için olabilir
Evet, gerçekten aşırı hızlı üreyen bir cins. Doğru besleme ve temizlikle tek bir yazda rahatlıkla 200-300 işçiye ulaşabilir.Ben sabredip 15 gün falan bakmadım ve deli gibi bir gelişim oldu. Bence ilk 15 gün hiç bakmayın. Sonra 10 gün boyunca tekrar bakmayın. Sonra işçi çıkana kadar haftada bire düşürebilirsiniz.
Hocam düşündükçe heyecanlanıyorum, heyecanlandıkça açıp kraliçeye bakma isteğim geliyor, bu hobinin güzel yanlarından biri de bu olsa gerekEvet, gerçekten aşırı hızlı üreyen bir cins. Doğru besleme ve temizlikle tek bir yazda rahatlıkla 200-300 işçiye ulaşabilir.
İlk zamanlar bende öyleydim dakika başı gidip fotoğrafını çekiyordum bunlar tatlı heyecanlar güzel oluyor koloni aldığımda da bu hissi yaşamıştım saatlerce oturup her hareketlerini izliyordum zamanla sende alışacaksınHocam düşündükçe heyecanlanıyorum, heyecanlandıkça açıp kraliçeye bakma isteğim geliyor, bu hobinin güzel yanlarından biri de bu olsa gerek![]()