Formica Rufibarbis için ne tür bir outworld zemin malzemesi önerirsiniz?
Ben zemine hiçbirşey koyulmaması taraftarıyım. Koyulursada tuğan abinin videosunda kullandığı yapıştırıcı ve kum ile sert zemin yapılması daha iyi. Alt kısmına peçete serip kullanmakta bir çözüm. Ben şuan için direkt düz zemin kullanmaktayım. Çünki torf veya ince kum olsun arasına pisliği çok çabuk alıyor. Hele hele birde messor gibi hasatçı karıncalarsa tohumları Outworld'den alamıyorsunuz. Tabii formicada bu değişir ama onlarda da un kurdunun yuvaya taşınması var. O sırada tüpün içine kum parçası, çakıl vs. Girecek. En iyisi peçete yöntemi ve birde sert zemin. Zemin için epoksiye kum katılıp kullanılabilir diye düşünüyorum bir zararı olmaz gibi.Formica Rufibarbis için ne tür bir outworld zemin malzemesi önerirsiniz?
Formicada önermiyorum çok pis bir cins küf sorunu olur.Formica Rufibarbis için ne tür bir outworld zemin malzemesi önerirsiniz?
Aslında doğal bir görüntü için kum tarzı bir şey kullanmak istiyordum ama dediğiniz gibi tüp pislenirse temizleme zahmeti, daha doğrusu karıncalar için transfer stresi yorucu olabilir. Sağolun.Ben zemine hiçbirşey koyulmaması taraftarıyım. Koyulursada tuğan abinin videosunda kullandığı yapıştırıcı ve kum ile sert zemin yapılması daha iyi. Alt kısmına peçete serip kullanmakta bir çözüm. Ben şuan için direkt düz zemin kullanmaktayım. Çünki torf veya ince kum olsun arasına pisliği çok çabuk alıyor. Hele hele birde messor gibi hasatçı karıncalarsa tohumları Outworld'den alamıyorsunuz. Tabii formicada bu değişir ama onlarda da un kurdunun yuvaya taşınması var. O sırada tüpün içine kum parçası, çakıl vs. Girecek. En iyisi peçete yöntemi ve birde sert zemin. Zemin için epoksiye kum katılıp kullanılabilir diye düşünüyorum bir zararı olmaz gibi.
Sağolun hocamFormicada önermiyorum çok pis bir cins küf sorunu olur.