kraliçenin ruf. olduğuna emin misin? formica cinerea olduğuna eminim.23 Haziran 2022
Ekli dosyayı görüntüle 10465
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli Gözüken 9 Haziran 2022
@ares11
@Argentavis sence gelişim iyimi
cinerea kraliçesikraliçenin ruf. olduğuna emin misin? cinerea olduğuna nerdeyse eminim.
Zaten hızları belli formica daha hızlı ve atılgan ve kış uykusubayatiyorElimde şuan işçili messorlarım var adamların yüzüne ufak kalemli fenerlerden tutuyorum, salam yemeye devam ediyor.
Formica kraliçemse daha ben bunu yaparken yansıyıp asetattan geçen ışığa tepki verip kozalarını taşıyor.
Ki doğada da gördüğüm formicalar hep bir telaş içinde sağa sola koşuyorken, messorlar sakin sakin ortalığa bakınıyor.
Ekleme:
Evet Formica işçisi hemen hemen Messor majörü kadar vardır boyut olarak.
Ama camponotus gibi türlerin bırakın majörü, media işçileri bile Messor, Lasius, Tapinoma, Tetramorium gibi türlerin kraliçeleri kadar veya daha büyükler.
Bu forumda iyi kötü vakit geçiriyorum @Pratensis demişse bir dayanağı vardır. Altına +ref yazarım 😊
kanka nasıl?kraliçenin ruf. olduğuna emin misin? formica cinerea olduğuna eminim.
cinerea kraliçesi
Ekli dosyayı görüntüle 10692
renklerinden dolayı matımsı bir abdomen vs vskanka nasıl?
Yok hayır cinerea değil hocamrenklerinden dolayı matımsı bir abdomen vs vs
Kanka red bu cinera baktım hiç alakası yokrenklerinden dolayı matımsı bir abdomen vs vs
Ney pekiYok hayır cinerea değil hocam
nasıl anladınız? anlatabilir misiniz ne kadar öğrensek kardırYok hayır cinerea değil hocam
bana rengi siyah gibi geldi o yüzden.Kanka red bu cinera baktım hiç alakası yok
Ney peki
2. yüklediği fotoğrafa bakarak? Formica cinerea da tamamen siyahnasıl anladınız? anlatabilir misiniz ne kadar öğrensek kardır![]()
![]()
ikinci fotoğrafı başka bir kraliçe sanmıştım. saçma bir fikir olmuş2. yüklediği fotoğrafa bakarak? Formica cinerea da tamamen siyah
Evet 😊ikinci fotoğrafı başka bir kraliçe sanmıştım. saçma bir fikir olmuş![]()
Dostum yine dayanamadım ve baktım pupa olmuşlarFormica rufa group kraliçesi büyük ihtimalle
Çok bakıyorsun kolayca strese girebilir. En iyisi al aklına kolayca gelmeyecek bir yere koy.Evet 😊
Dostum yine dayanamadım ve baktım pupa olmuşlar
TamamdırÇok bakıyorsun kolayca strese girebilir. En iyisi al aklına kolayca gelmeyecek bir yere koy.
Şuan böylelerDaha koza örecekler.1 ay dan fazla var:d