Formica bakımı tavsiye

KayraButler

Larva
Üye
Bir Formica kraliçesi buldum. Formica konusunda hiç tecrübem yok. Forumdaki yazıları okudum ama siz de tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Teşekkürler.

anakin

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Bir Formica kraliçesi buldum. Formica konusunda hiç tecrübem yok. Forumdaki yazıları okudum ama siz de tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Teşekkürler.
Ben araba temizleme süngerinden (şu daha sert yapılı olan süngerlerden) bir parça kesip ortasına tüpün sığabileceği bir oyuk açtım ve. o süngeri cover olarak kullandım. Hem titreşimi abzorbe ediyor, hem karanlık yapıyor hem de tüpün sıcaklığını arttıriyor ve neticede verimi arttırıyor. Öneririm.

zkkturkish

Larva
Üye
Ben araba temizleme süngerinden (şu daha sert yapılı olan süngerlerden) bir parça kesip ortasına tüpün sığabileceği bir oyuk açtım ve. o süngeri cover olarak kullandım. Hem titreşimi abzorbe ediyor, hem karanlık yapıyor hem de tüpün sıcaklığını arttıriyor ve neticede verimi arttırıyor. Öneririm.
Hocam sıcaklık fazla olmaz mı o zaman.

KayraButler

Larva
Üye
Ben araba temizleme süngerinden (şu daha sert yapılı olan süngerlerden) bir parça kesip ortasına tüpün sığabileceği bir oyuk açtım ve. o süngeri cover olarak kullandım. Hem titreşimi abzorbe ediyor, hem karanlık yapıyor hem de tüpün
Bende direkt ısıtıcılı bir sistem var. Sıcaklık 25,7–26,7 derece arasında değişiyor. Titreşim de çok çok az.

anakin

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Hocam sıcaklık fazla olmaz mı o zaman.
Olmuyor. Tabi benim odam 25 dereceda falan oluyordu genelde. 28'e çıktığı günler de oldu. İşçi aldım o kraliçeden. Bulunduğu oda 31 derece çok sıcak bir ortamsa sıkıntı yaratabilir. Yada güneşin altına konulduğunda sıkıntı olabilir.

Bende direkt ısıtıcılı bir sistem var. Sıcaklık 25,7–26,7 derece arasında değişiyor. Titreşim de çok çok az.
Sıkıntı olmaz.