Fikirler ve oylama

1 mi 2 mi

• 1

Oy: 3 100.0%
  • 2

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

cosmos

Pupa
Üye
Görselde ki koridorlu formikariuma messor kolonimi yakında transfer edeceğim yeşil çizgi ile belirtilen yer yaşam alanları olacak outworld ve yuva çıkışını yapmak için de nemli alan sağlamak içinde 2 adet seçenek var ben nemi de girişi de 1. Bölge de yapmayı düşünüyorum 2. Giriş tam ortada ve yuvaya doğrudan ışık girmesi daha kolay sizde fikirlerinizi belirtebilirsiniz dikkate alacağım

Ekli dosyalar

• IMG_20250327_113920.jpg
    IMG_20250327_113920.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 22

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Görselde ki koridorlu formikariuma messor kolonimi yakında transfer edeceğim yeşil çizgi ile belirtilen yer yaşam alanları olacak outworld ve yuva çıkışını yapmak için de nemli alan sağlamak içinde 2 adet seçenek var ben nemi de girişi de 1. Bölge de yapmayı düşünüyorum 2. Giriş tam ortada ve yuvaya doğrudan ışık girmesi daha kolay sizde fikirlerinizi belirtebilirsiniz dikkate alacağım
Hocam bence aşırı bişey farketmez çünkü istediğin zaman bağlantıyı değiştirebilirsin.Işık bakımından diyosan 2. kısıma bağlasanda bişey olmaz biraz geniş asetat kağıt kullanırsın o kısmı gölgeler.Bendede bu formikaryumdan var ben 1. girişi kullanmayı düşünüyorum.Yerinde olsam nemide 2. tarafa yaparım. 2. taraf girişte ki tel üstüne kurulur karıncalar ve orda ki giriş çok yuva ağzı olur hoş gözükmez.Ama 1. giriş biraz daha uzak daha hoş gözükür ve kargaşa vs. olmaz.Bağlatıyı 1'den yap ,nemide 2. kısıma.