Kusura bakmayın,ancak bana da deneyimsiz olduğumu söyledi ön yargılı yaklaştı, kesin bir karar olarak benim bir cevap yazmam yanlıştır ancak ben bilgi dahilinde konuştum prenslerin uçma kasları gelişmiştir bu sebeple herkes belirtin genişlikte thorax yapısı bekler ancak cardiocoundyla Emeryi ve monomorium pharaonis türleri benzeyen muhtemel türler arasından hepsi koloni içinde Çiftleştiği için uçma kasları gelişmez bu sebeple thorax kraliçeye benzerBenziyor aslında. Fakat size yardımcı olmaya çalışan insanlarla saygı çerçevesinin içinde istişare etmeye lütfen özen gösterin 🙏🏻.
Karıncanız da Post-petiole yok. Saydığınız türlerde post-petiole var.Kusura bakmayın,ancak bana da deneyimsiz olduğumu söyledi ön yargılı yaklaştı, kesin bir karar olarak benim bir cevap yazmam yanlıştır ancak ben bilgi dahilinde konuştum prenslerin uçma kasları gelişmiştir bu sebeple herkes belirtin genişlikte thorax yapısı bekler ancak cardiocoundyla Emeryi ve monomorium pharaonis türleri benzeyen muhtemel türler arasından hepsi koloni içinde Çiftleştiği için uçma kasları gelişmez bu sebeple thorax kraliçeye benzer
Tür hakkında kesin bir şey kimse söyleyemedi,sizce nedir?Karıncanız da Post-petiole yok. Saydığınız türlerde post-petiole var.
Bence nylanderia cinsi bir kraliçe.Tür hakkında kesin bir şey kimse söyleyemedi,sizce nedir?
Şöyle bence bu fotoğraflardan bir şey demek doğru olmaz fakat bir tahmin yapmak gerekirse Nylanderia diyebilirim.Tür hakkında kesin bir şey kimse söyleyemedi,sizce nedir?
Peki hocam bu tür ne zaman uçuş yapıyorBence nylanderia cinsi bir kraliçe.
Nylanderia türleri Eylül-Ekim arası uçar ve Türkiyede en çok deniz kıyılarında görünür.(özellikle akdeniz kıyılarında)Peki hocam bu tür ne zaman uçuş yapıyor?
Nylanderia türleri Eylül-Ekim arası uçar ve Türkiyede en çok deniz kıyılarında görünür.(özellikle akdeniz kıyılarında)
Bu türe gerçekten benziyor ve uçuş zamani da uyuşuyor,o zaman yüksek ihtimalle bu türNylanderia türleri Eylül-Ekim arası uçar ve Türkiyede en çok deniz kıyılarında görünür.(özellikle akdeniz kıyılarında)
Size deneyimsiz gözüyle bakmamın sebebi verdiğiniz bilgiler. Özellikle de "o kadar küçük prenses olmaz" sözü bana tamamen deneyimsiz birisini andırıyor. Tabii ki de size tamamen deneyimsiz gözüyle bakmadım. Bu forumda onlarca insan var ve benim bilmediğim şeyleri sizin bilmeniz çok normal. Kendimi yanlış ifade ettiysem özür dilerim. Burda hiç kimseyi aşağılamaya hakkım yok ki buna da hiçbir zaman yönelmedim. Ama dediğim gibi kullandığınız dil sizi belli bir kalıba sokabiliyor. Umarım karıncanın cinsini öğrenebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.Kusura bakmayın,ancak bana da deneyimsiz olduğumu söyledi ön yargılı yaklaştı, kesin bir karar olarak benim bir cevap yazmam yanlıştır ancak ben bilgi dahilinde konuştum prenslerin uçma kasları gelişmiştir bu sebeple herkes belirtin genişlikte thorax yapısı bekler ancak cardiocoundyla Emeryi ve monomorium pharaonis türleri benzeyen muhtemel türler arasından hepsi koloni içinde Çiftleştiği için uçma kasları gelişmez bu sebeple thorax kraliçeye benzer
Yanlış bilgi vermişim Nylanderia türleri genellikle Nisan-Mayıs aylarında uçar yanlış bilgi için özür dilerim. Karıştırmışım.Bu türe gerçekten benziyor ve uçuş zamani da uyuşuyor,o zaman yüksek ihtimalle bu tür
Sorun değil ancak o zaman bu tür de değilse hangi tür,fikri olan var mıYanlış bilgi vermişim Nylanderia türleri genellikle Nisan-Mayıs aylarında uçar yanlış bilgi için özür dilerim. Karıştırmışım.