Durumu özet geçeyim, evimin balkonunda nasıl bilmiyorum ama formica kolonisi var; ancak kraliçeye ulaşamıyorum, öldürmekte istemiyorum ne yapmalıyım?
Çok mu rahatsız ediyorlar? Kurtulmak istiyorsanız evi ilaçtlatmanız lazım.Durumu özet geçeyim, evimin balkonunda nasıl bilmiyorum ama formica kolonisi var; ancak kraliçeye ulaşamıyorum, öldürmekte istemiyorum ne yapmalıyım?
Kısmen, ayrıca zehirli bir tür balkonu şu an karatinaya aldım ama kaçarlarsa balkondan çok kötü olur, muhtemelen dediğiniz gibi ilaçlama lazım ancak işte o kadarını öldürmeye vicdanım el vermiyor hepsini doğata salmamın bir yolu olsa keşke.Çok mu rahatsız ediyorlar? Kurtulmak istiyorsanız evi ilaçtlatmanız lazım.
Formicalar zehirli değil karantinaya filan gerek yok ayrıca yuvanın balkonda olduğuna emin misin? Bahçeden filan geliyor olmasınlar.Kısmen, ayrıca zehirli bir tür balkonu şu an karatinaya aldım ama kaçarlarsa balkondan çok kötü olur, muhtemelen dediğiniz gibi ilaçlama lazım ancak işte o kadarını öldürmeye vicdanım el vermiyor hepsini doğata salmamın bir yolu olsa keşke.
Efendim evim 7. katta bahçeden gelmeleri imkansız.Formicalar zehirli değil karantinaya filan gerek yok ayrıca yuvanın balkonda olduğuna emin misin? Bahçeden filan geliyor olmasınlar.