Evi karıncalar bastı, ne yapacağım? Kaloriferin altında geniş bir delik var.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben hiç böyle birşey yaşamadım ama öneri verebilirim. Marketlerde karınca zehiri var onu alıp yuvanın önüne koyabilirsiniz. Veya böcek ilacıda olur. Ama nasıl zarar vermeden taşınacağını bilmiyorum.
zarar vermek istememBen hiç böyle birşey yaşamadım ama öneri verebilirim. Marketlerde karınca zehiri var onu alıp yuvanın önüne koyabilirsiniz. Veya böcek ilacıda olur. Ama nasıl zarar vermeden taşınacağını bilmiyorum.
Sağol deneyeceğimYuva girişine limon koymanı tavsiye ederim
Bu yöntemi bir yabancı youtuberde görmüştüm. Yuva içine limon suyu döküp tüm koloniyi tüplüyordu.Yuva girişine limon koymanı tavsiye ederim
Linkini atarmısınız acaba ?Bu yöntemi bir yabancı youtuberde görmüştüm. Yuva içine limon suyu döküp tüm koloniyi tüplüyordu.
Hocam tuz dökmeyi deneyebilirsiniz. Bizim evde bahçe olduğundan dolayı basmıştı, kapı girişine tuz döktüğümüzde gittiler.Evi karıncalar bastı, ne yapacağım? Kaloriferin altında geniş bir delik var.
Derzol döktüm son çareHocam tuz dökmeyi deneyebilirsiniz. Bizim evde bahçe olduğundan dolayı basmıştı, kapı girişine tuz döktüğümüzde gittiler.
SsıjısjıBu yöntemi bir yabancı youtuberde görmüştüm. Yuva içine limon suyu döküp tüm koloniyi tüplüyordu.
Bu yöntemi bir yabancı youtuberde görmüştüm. Yuva içine limon suyu döküp tüm koloniyi tüplüyordu.
Linkini atarmısınız acaba ?