Evdeki Kolonide Prenses

Abdullah09

Yumurta
Üye
Şu an hiç kolonim olmamasına rağmen meraktan soruyorum; Evde bakılan koloniler de prens-prenses çıkarsa napıyorsunuz veya çıkmasına engel olabiliyor musunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur

Minör
Üye
Şu an hiç kolonim olmamasına rağmen meraktan soruyorum; Evde bakılan koloniler de prens-prenses çıkarsa napıyorsunuz veya çıkmasına engel olabiliyor musunuz?
Benim messorlar çıkardı. Normal işçi gibi çalışacaklarını düşünüyorum.

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Messorlarım üretmişti önceden outworld'e uçmak için çıkınca toplayıp salabilirsiniz veya bırakıp işçi olmalarını sağlayabilirsiniz, benimkiler kanatları kemirip yumurtalara baktırmışlardı :D (Prensler ölüyor)

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Kendi aralarında çiftleşmezler insanlarda olduğu gibi işciler özürlü doğar
özürlü doğma gibi bir mevzu yok, direk çiftlemişyor çoğu tür, fakat harpegnathos gibi gamergate olan türler ve diğer bazı türler genetik olarak farklı prenses ve prens üretebiliyor, ve iç çiftleşme olabiliyor

karınca-

Yumurta
Üye
özürlü doğma gibi bir mevzu yok, direk çiftlemişyor çoğu tür, fakat harpegnathos gibi gamergate olan türler ve diğer bazı türler genetik olarak farklı prenses ve prens üretebiliyor, ve iç çiftleşme olabiliyor
peki başka bir koloniden prens alsak ve prensesin yanında tüpe koysak ne olur.

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
Yapay çiftleşme olur.Her cins yapay çiftleşmez.Havada çiftleşen türler yapay çiftleşme yapmaz.
ekleme yapmak istedim, zaten yapay olarak koyduğunuz prensin ne kadar güçlü olup olmadığını bilemediğiniz için kraliçe o prensi kabul etmeyebilir. doğada uçarlarken 100 prens 20 prensese (mesela) karşın uçuyorlar. prensesler en güçlü erkekleri seçmek için olabildiğince yukarıya uçuyorlar ve erkeklerini böyle seçiyorlar. bu sayede sağlıklı bir koloni kurabiliyorlar.

karınca-

Yumurta
Üye
ekleme yapmak istedim, zaten yapay olarak koyduğunuz prensin ne kadar güçlü olup olmadığını bilemediğiniz için kraliçe o prensi kabul etmeyebilir. doğada uçarlarken 100 prens 20 prensese (mesela) karşın uçuyorlar. prensesler en güçlü erkekleri seçmek için olabildiğince yukarıya uçuyorlar ve erkeklerini böyle seçiyorlar. bu sayede sağlıklı bir koloni kurabiliyorlar.
Demek öyle he yazık olacak kraliçeye (!)ghdhdhd