Evde Karınca beslemek istiyorum nasıl yapacağım

Enes3460

Yumurta
Üye
Ben 16 yaşındayım ve evde karınca beslemek istiyorum.
Başlangıç olarak test tüpünde büyüteceğim karınca olarak hangi türü önerebilirsiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

L4tif

Yumurta
Üye
Messor öneririm çünkü canlı yem verme ihtiyacı en düşük olan kuş yemi ve tohumlarla beslenen bir türdür. Bakımı kolay ve major'a sahip bir türdür. Sadece biraz büyüklerdir. (Bende de var öneririm.). Mevsimin bu zamanlarında uçuş yaparlar denk gelebilirsin.

scorpion03

Larva
Üye
Ailem canlı yem durumuna fazla takılmaz durumu varsa componotus türü olabilir. ben componotus sanctus türüyle başladım yumurta beyazı kabul ediyorlar. sade ve iyi kaynatılmış halde sonrasında canlı yeme geçtim tabi iri yapısı ve bakımı kolay bir tür. Messor da harika ve yem konusunu rahatça halledebileceğin bir tür Pet Shop lardan karışık yem alıp besleyebilirsiniz.

Enes3460

Yumurta
Üye
Messor öneririm çünkü canlı yem verme ihtiyacı en düşük olan kuş yemi ve tohumlarla beslenen bir türdür. Bakımı kolay ve major'a sahip bir türdür. Sadece biraz büyüklerdir. (Bende de var öneririm.). Mevsimin bu zamanlarında uçuş yaparlar denk gelebilirsin.
Ben şehrin merkezinde oturduğum için nereden baksan yanımda hiç yeşillik yok ama yanda küçük bir yeşillik var ve ordada karınca kolonisi var onun yanında bulabilirmiyim

anakin

Kraliçe
Yardımsever
Üye
Ben şehrin merkezinde oturduğum için nereden baksan yanımda hiç yeşillik yok ama yanda küçük bir yeşillik var ve ordada karınca kolonisi var onun yanında bulabilirmiyim
Genel itibariyle her yerde bulabilirsiniz, kırsal alanlarda ihtimal daha yüksek olur sadece.

anakin

Kraliçe
Yardımsever
Üye
Satın almayı önerir misin abi önerirsende nereden alabilirim
Satın alabilirsin ama aramanın da ayrı bir keyfi var aklınızda bulunsun. Antistic, Undergroundantworld, ant store turkey veya karınca sanatı sitelerinden alabilirsiniz. Karınca sanatı kargoya geç veriyor haberiniz olsun.

Enes3460

Yumurta
Üye
Satın alabilirsin ama aramanın da ayrı bir keyfi var aklınızda bulunsun. Antistic, Undergroundantworld, ant store turkey veya karınca sanatı sitelerinden alabilirsiniz. Karınca sanatı kargoya geç veriyor haberiniz olsun.
O zaman arıyacağım abi keyfi çıksın :)
Teşekkür ederim sana