karincaciftligim.com
karincaciftligim.com
karincaciftligim.com
Underground ant world iyi sitedir ama karınca sanatı sıkıntılı. Ürünler ulaşır ama ben de dahil alan birçok kilide ürünlerin gelmesi 1 ayı aşkın sürmüştür.Arkadaşlar evde lasius niger beslemek istiyorum ve bu siteler güvenilir mi ve malzemeler yeterli mi? İlk site undergroundantworld İkinci site ise antstoreturkey sizce almalımıyım ve önerebileceğiniz başka site var mı?
+ bende eksik ürün de oldu. Tekrar iletişime geçtim, uzun süre sonra cevap verip göndereceğini söyledi ama ses seda yok. İsterseniz para iadesi yapabilirsiniz dedim ama cevap vermedi, vereceğini de sanmıyorum. Mecbur kalmadıkça tercih edilmemesi gereken bir site.Underground ant world iyi sitedir ama karınca sanatı sıkıntılı. Ürünler ulaşır ama ben de dahil alan birçok kilide ürünlerin gelmesi 1 ayı aşkın sürmüştür.
Bu siteler gövenilir. Antistic var bir de, biraz pahalı ama kaliteli. Aldığınız şeyler yeterli ama o formikaryumu muhtemelen aylar sonra kullanabileceksiniz. Benim önerim formikaryum almayıp bu kolonisi sadece test tüpünde beslemeniz. Formikaryuma göre çok daha rahat.Ekli dosyayı görüntüle 84807Ekli dosyayı görüntüle 84808Arkadaşlar evde lasius niger beslemek istiyorum ve bu siteler güvenilir mi ve malzemeler yeterli mi? İlk site undergroundantworld İkinci site ise antstoreturkey sizce almalımıyım ve önerebileceğiniz başka site var mı?
Neyden haz etmiyorsunuz?teşekkürler hepsini aldım ama hiç haz etmiyorum😔
Yani şeyden ant store türkiye sitesinden aldığım karıncalar sıkıntılı gelirseNeyden haz etmiyorsunuz?
Ben daha önce aldım gayet sağlıklıydı kraliçe.Yani şeyden ant store türkiye sitesinden aldığım karıncalar sıkıntılı gelirse
Hocam ben karınca sanatından aldım baya bı ürün ve karınca, sahibi öğrenci final zamanlarına denk geldi siparişim o yüzden siparişi çıkaramadığını söyledi. 1 ay kadar bekledim. Ama ilgili birisi. Ürünleride çok hoşuma gitti suluk, un kurdu, karıncalar, ürünlerde çok pahalı değildi bence diğer sitelere göre ucuz. Bence sipariş etmeden önce adama yaz direkt gelir mi diye gelir derse karınca sanatından almanı öneririm.Ekli dosyayı görüntüle 84807Ekli dosyayı görüntüle 84808Arkadaşlar evde lasius niger beslemek istiyorum ve bu siteler güvenilir mi ve malzemeler yeterli mi? İlk site undergroundantworld İkinci site ise antstoreturkey sizce almalımıyım ve önerebileceğiniz başka site var mı?
İşçili kraliçe geliyor. Lasius bakım setinin altında koloni yazıyor dikkat ederseniz.Arkadaşlar bir şey soracağım Ekli dosyayı görüntüle 85244ant store türkiye sitesindeki bu pakettenkraliçe karınca geliyor mu?
Ant store sitesinden formikaryum sipariş etmiştim. Üç ürün istedim bir tanesi doğru, ikisi yanlıştı. Baya istediğim ürün gelmemişti ve tasarım hataları vardı. Havalandırma deliklerini bile kendim açtım.Arkadaşlar bir şey soracağım Ekli dosyayı görüntüle 85244ant store türkiye sitesindeki bu pakettenkraliçe karınca geliyor mu?