Evde cellar spider besleme.

hmzkc9

Yumurta
Üye
Eve apartmandaki bir cellar spideri aldım jumping spider bulamayınca.Evde beslenir mi?Az çok ne yapmam gerektiğini biliyorum önerilerinin var mı?

sedatettin

Media
Üye
Eve apartmandaki bir cellar spideri aldım jumping spider bulamayınca.Evde beslenir mi?Az çok ne yapmam gerektiğini biliyorum önerilerinin var mı?
Hocam yukarılara ağ örerler, yandan kapaklı olması lazım kalacağı yerin, elinize rahatça alabilirsiniz tiksinmiyorsanız, zararsızlar, ama çok zevk veren türlerden değil açıkçası, yalancı karadul vb. örümcekler bakabilirsiniz

pulchra

Yumurta
Üye
Merhabalar, hobiye başlamak istiyorsanız 200-300 TL bandında sahiplendirilen genç (sling) Lasiodora parahybana bireyleri bulabilirsiniz. Bu canlıları kavanoz gibi uygunsuz alanlarda besleyerek eziyet etmemenizi tavsiye ederim. Gerekli ekipman ve bakım şartlarını sağlayamayacaksanız, bence hobiye başlamadan önce bir kez daha düşünmeniz daha doğru olacaktır.