Steatoda cinsi sanırım. Daha net fotoğraflar lazım...Evde buldum türü nedir? Bakılabilir mi? Bakılırsa nasıl bakılır?(Çok küçük olduğu için fotoğraflar en net böyle çıkıyor)Ekli dosyayı görüntüle 71747Ekli dosyayı görüntüle 71748
Biraz daha net çekebilir misiniz? Ayrıca boyut, renk ve özellik (örneğin zıplıyor gibi) bilgilerini alabilir miyim? Burada en önemli detaylar; boyut, renk, vücut yapısı, gözlerinin dizilişi ve sayısı, bacaklarının şekli ve oranı, ağın şekli ve yeri, nerede bulunduğu ve tek gövdeli mi yoksa iki gövdeli mi olduğudur.
Çok net çıkmamış, bu yüzden fark ettiğim detayları size anlatayım: Kafa kısmı kahverengi, sırt kısmı ise siyah ve üzerinde sıra hâlinde beyaz çizgiler var. Boyutu serçe parmağımın ilk boğumu kadar. Kendisine banyoda denk geldim.Steatoda cinsi sanırım. Daha net fotoğraflar lazım...
Steatoda triangulosa olabilir miÇok net çıkmamış, bu yüzden fark ettiğim detayları size anlatayım: Kafa kısmı kahverengi, sırt kısmı ise siyah ve üzerinde sıra hâlinde beyaz çizgiler var. Boyutu serçe parmağımın ilk boğumu kadar. Kendisine banyoda denk geldim.
İnternetten fotoğraflarına baktım ve sanırım olabilir. Tür hakkında bilginiz var mı? Var ise beslenebilir mi nasıl beslenir?Steatoda triangulosa olabilir mi
Olabilir ama bu fotoğraf yeterli değil.Steatoda triangulosa olabilir mi
karincaciftligim.com
Ya şöyle beslersinde illa bir steatoda besliceksen paykulliana besle o çok rahat beslenir.Tabiki seninkide beslenirİnternetten fotoğraflarına baktım ve sanırım olabilir. Tür hakkında bilginiz var mı? Var ise beslenebilir mi nasıl beslenir?