Evde buldum türü nedir?

geko

Yumurta
Üye
Evde buldum türü nedir? Bakılabilir mi? Bakılırsa nasıl bakılır?(Çok küçük olduğu için fotoğraflar en net böyle çıkıyor)10018.jpg9990.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Örümcekler hakkında hiç bir bilgim yok hocam ama bilgim olsa bile ben bu resimlerden hiçbir şey anlamazdım. Farklı açılardan daha net çekimler olmalı gibi.

acemikuzey

Yumurta
Üye
Biraz daha net çekebilir misiniz? Ayrıca boyut, renk ve özellik (örneğin zıplıyor gibi) bilgilerini alabilir miyim? Burada en önemli detaylar; boyut, renk, vücut yapısı, gözlerinin dizilişi ve sayısı, bacaklarının şekli ve oranı, ağın şekli ve yeri, nerede bulunduğu ve tek gövdeli mi yoksa iki gövdeli mi olduğudur.

geko

Yumurta
Üye
Biraz daha net çekebilir misiniz? Ayrıca boyut, renk ve özellik (örneğin zıplıyor gibi) bilgilerini alabilir miyim? Burada en önemli detaylar; boyut, renk, vücut yapısı, gözlerinin dizilişi ve sayısı, bacaklarının şekli ve oranı, ağın şekli ve yeri, nerede bulunduğu ve tek gövdeli mi yoksa iki gövdeli mi olduğudur.
Steatoda cinsi sanırım. Daha net fotoğraflar lazım...
Çok net çıkmamış, bu yüzden fark ettiğim detayları size anlatayım: Kafa kısmı kahverengi, sırt kısmı ise siyah ve üzerinde sıra hâlinde beyaz çizgiler var. Boyutu serçe parmağımın ilk boğumu kadar. Kendisine banyoda denk geldim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-11-14 at 19.08.18.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-14 at 19.08.18.jpeg
    22.8 KB · Görüntüleme: 10

Expert

Yumurta
Üye
Çok net çıkmamış, bu yüzden fark ettiğim detayları size anlatayım: Kafa kısmı kahverengi, sırt kısmı ise siyah ve üzerinde sıra hâlinde beyaz çizgiler var. Boyutu serçe parmağımın ilk boğumu kadar. Kendisine banyoda denk geldim.
Steatoda triangulosa olabilir mi

0959kedi

Replete
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Steatoda triangulosa olabilir mi
Olabilir ama bu fotoğraf yeterli değil.

Bu fotoğraftan tahmin etmek zorunda olsam Steatoda grossa derim. @geko
Türkiye'nin Steatoda türleri hakkındaki rehberim yardımcı olabilir belki.