Eylül ayında kendime bir tarantula edinmeye karar verdiğimde araştırmalara başlayan birisi olarak Aralık başında bir tane "Tliltocatl vagans" ev arkadaşı edindim. Mevsim sonu ve farklı türler bulması zor olmasından dolayı bu türü bulabildim. Kendisi 10 gün önce falan L4 oldu. Gerçekten ilk defa düşünen arkadaşlara L2 ile başlasınlar çünkü büyüme ve ona alışma evresi çok önemli olduğunu daha iyi anladım. Birde forumda bir arkadaş "Uygun ortam ve yiyecek alamıyorsanız hiç edinmeyin" yazmış sonuna kadar katılıyorum. Sizlere L2, L3 ve L4 halinden birer resim paylaşmak istiyorum. Bu arada Tuğkan Hocamın videoları bana çok faydalı oldu. İyi ki var.
Mart ayı itirabarı ile 2 farklı (sakin tür tercihim), edinmeyi düşünüyorum.
Bu arada arkadaşın ismi Kültigin ama ileride dişi çıkarsa adı da değişecek hali ile
Bu arada tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Kışın evin ısısı 20-25 derece iken yazın inanılmaz sıcak oluyor. Bu durumda olan arkadaşların konu hakkında düşünceleri nelerdir?
Herkese sevgi ve saygılar.
Mart ayı itirabarı ile 2 farklı (sakin tür tercihim), edinmeyi düşünüyorum.
Bu arada arkadaşın ismi Kültigin ama ileride dişi çıkarsa adı da değişecek hali ile
Bu arada tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Kışın evin ısısı 20-25 derece iken yazın inanılmaz sıcak oluyor. Bu durumda olan arkadaşların konu hakkında düşünceleri nelerdir?
Herkese sevgi ve saygılar.