peki dişiler ne zaman uçuş yaparlar biliyormusunuz.tatildeyim şuan bir iki gün daha buradayım ve messor türü gerçekten beslemek istediğim bir tür.
Uçuş gerçekleşmiş, gerçekleşiyor veya gerçekleşecek olabilir.Bir sürü prens buldum çevrede ve yakında dört tane büyük messor kolonisi var. Bu uçuş olacağı anlamına mı geliyor? Birde etrafa bayağı baktım kraliçe yoktu. Öğrenmek istediğim uçuşun bir habercisi mi yoksa uçuş olmuş mu?
etrafa baya baktım bulamadım bir iki saat önce.sabahı bekliyimi yoksa şimdi çıkıp bakayımı .Uçuş gerçekleşmiş, gerçekleşiyor veya gerçekleşecek olabilir.
Prens ve prensesler aynı zamanda uçuş yapıp havada çiftleşirler.
Biraz daha arasanız belki kraliçe/prenses bulabilirsiniz.
Şuan balıkesirKnk hangi şehirdesin.
Yani bu saatte ben olsam dışarı çıkmam. Köpek ve insan tehlikesi şu saatlerde yüksek.etrafa baya baktım bulamadım bir iki saat önce.sabahı bekliyimi yoksa şimdi çıkıp bakayımı .
Tamam sağol sabah bakarım etrafa iyice.Yani bu saatte ben olsam dışarı çıkmam. Köpek ve insan tehlikesi şu saatlerde yüksek.
Kısa süre içinde bulursun. Akşamları, sakin olan yerlerde sokak lambaları altına bakmanı öneririm.
İstersen balkona çık ışık falan yak. Yüksek bir katta değilsen gelebilirler.etrafa baya baktım bulamadım bir iki saat önce.sabahı bekliyimi yoksa şimdi çıkıp bakayımı .
Şuan balıkesir
kapının önü prens dolu ama kraliçe yok. Bir uçuşta sadece prens olma ihmali varmı.bakın etrafta bir sürü var ama şimdi çıktım kraliçe yine yokİstersen balkona çık ışık falan yak. Yüksek bir katta değilsen gelebilirler.
"Etrafımdaki bir Lasius kolonisinin uçuşunu anbean takip ettim ve 10'dan fazla kanatsız kraliçe bulduğumu söyleyebilirim. Ancak sadece 2 tanesini almayı başardım. Size tavsiyem, eğer uçuşun ana kaynağını biliyorsanız çevresini dikkatlice kontrol edin.Güncelleme nodus prensiymiş sabah üc tane kraliçe buldum ama bakabilcegimi düşünmediğim için geri saldım