Eskişehir'de karınca ?

Emrebs

Yumurta
Üye
Merhabalar, Eskişehir'de kraliçe karınca arıyorum. Bundan birkaç hafta önce birkaç prens görmüştüm ama ertesi gün yağmur yağdıktan sonra o günden beri prens bile göremedim. Eskişehir'de olup yada yardımcı olabilecek var mı? Aramaya devam etmeli miyim uçuşlar bitmiş midir?

Ates1dorukk

Pupa
Üye
Eski şehirde değilim ama uçuşlar bitemez o kadar koloniyi düşündüğümüzde illaki yaşadığınız bölgede bulursunuz. Havanın 20c ve üstü bir sıcaklıkta, rüzgarın 5-6 km nin altında ve havadaki nemin %50 üstünde olduğu bir gün seçerseniz şansınız daha yüksek olur. Ayrıca park -bahçedeki duvar ve yol kenarlarında görme ihtimaliniz daha yüksek. Tabi bu iş biraz da şans işi

Emrebs

Yumurta
Üye
Eski şehirde değilim ama uçuşlar bitemez o kadar koloniyi düşündüğümüzde illaki yaşadığınız bölgede bulursunuz. Havanın 20c ve üstü bir sıcaklıkta, rüzgarın 5-6 km nin altında ve havadaki nemin %50 üstünde olduğu bir gün seçerseniz şansınız daha yüksek olur. Ayrıca park -bahçedeki duvar ve yol kenarlarında görme ihtimaliniz daha yüksek. Tabi bu iş biraz da şans işi
Teşekkür ederim,bundan önceki birkaç yıldır rahat bir şekilde buluyordum ya o aşşağı yukarı nerelerde bulacağımı öğrenmiştim,dediğiniz gibi sıcaklık ve neme görede haraket ediyorum aslında . Hiç karşılaşmayınca acaba birşeyi yanlış mı yapıyorum kafasına girdim birazda. Fikir almak istedim tekrardan teşekkürler.