Hocam yemlerden olacağını sanmam belki pupadan çıkış döneminde yada pupadan çıktıktan sonra hasar almış olabilirler 2 bence yüksek bir sayı değil eğerki bu sayı yükselirse belki bu sefer genetik diyebiliriz ama genetik denmesi için bence 2 çok düşük bir sayıGörebildiğim iki tane karıncamda bacakları yamuk yada farklı şekilde gelişmiş. Bundan dolayı yamuk yürüyorlar. Bunun sebebi beslendikleri yemlerden dolayı mı yoksa genetik bir şey mi?
Ekli dosyayı görüntüle 73811
Hocam siz kendi karıncalarınızda bu tarz durumlar gözlemlediniz mi? Bu zamana kadar sinekle sucukla falan besledim belki verdiğim sineklerden kaynaklı diye düşünmüştüm ama koloni genelinde sorun yokHocam yemlerden olacağını sanmam belki pupadan çıkış döneminde yada pupadan çıktıktan sonra hasar almış olabilirler 2 bence yüksek bir sayı değil eğerki bu sayı yükselirse belki bu sefer genetik diyebiliriz ama genetik denmesi için bence 2 çok düşük bir sayı
Genelinde sorun yoksa genetik değildir @armagankaya doğru şekilde açıklamışHocam siz kendi karıncalarınızda bu tarz durumlar gözlemlediniz mi? Bu zamana kadar sinekle sucukla falan besledim belki verdiğim sineklerden kaynaklı diye düşünmüştüm ama koloni genelinde sorun yok
Hocam sinekle besleme bence yapmayın çünkü parazit olabiliyo.Hocam siz kendi karıncalarınızda bu tarz durumlar gözlemlediniz mi? Bu zamana kadar sinekle sucukla falan besledim belki verdiğim sineklerden kaynaklı diye düşünmüştüm ama koloni genelinde sorun yok
Buzluğa koyduktan sonra verirse olmaz sanırım ama en iyisi kurt veya tartara en sağlıklısıHocam sinekle besleme bence yapmayın çünkü parazit olabiliyo.