Enerji sorunu

Mustafay

Yumurta
Üye
Messor kolon im ballı su ve şekerli su yemiyor bir sorun olur mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 7026

Kaç işçisi var veya işçisi varmı acaba ?

Ü

Üye silindi 7026

Protein yeni almış olabilirler veya şuan ihtiyaçları yoktur

Mustafay

Yumurta
Üye
şekerini veya balını az koyduğum için olabilir mi.

Ü

Üye silindi 7026

Evet belki pamuktan ulaşamamış olabilirler görsel koyarsanız daha yardımcı olabilirim

Mustafay

Yumurta
Üye
4 Gün önce yumurta beyazı vermiştim ondan olabilir yumurtanın kırıntısını bile bırakmamışlar.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Messorlar zaten pek şekerli su tüketmiyorlar. Normal bir durum. Ben outworldde ufak bir kabın içerisinde toz şeker veriyorum. Gözlemlediğim kadarıyla ihtiyaçları kadar alıp yuvaya taşıyorlar. Tabi yuvanın içerisinde nemden dolayı eriyor, bu şekilde tüketiyorlar. Henüz bir sorun yaşamadım bu şekilde ve dediğim gibi tüketiyorlar. Deneyebilirsiniz bu şekilde.

Mustafay

Yumurta
Üye
Messorlar zaten pek şekerli su tüketmiyorlar. Normal bir durum. Ben outworldde ufak bir kabın içerisinde toz şeker veriyorum. Gözlemlediğim kadarıyla ihtiyaçları kadar alıp yuvaya taşıyorlar. Tabi yuvanın içerisinde nemden dolayı eriyor, bu şekilde tüketiyorlar. Henüz bir sorun yaşamadım bu şekilde ve dediğim gibi tüketiyorlar. Deneyebilirsiniz bu şekilde.
Söylediğiniz doğru olabilir ama çok fazla yumurta var yapışırlarsa veya boğulurlar sa.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Söylediğiniz doğru olabilir ama çok fazla yumurta var yapışırlarsa veya boğulurlar sa.
Yumurtalara kadar taşımadılar hiç. Tüpün girişindeki yem yığınına kadar götürüyorlar. Yine de dediğiniz gibi risk oluşturabilir, dikkat etmek lazım.

Son düzenleme: