Solenopsis invicta keşke besleyebilsem🥹İsterseniz türü hakkında bilgi vb. verebilirsiniz.
Neden solenopsis invicta yı bu kadar çok beslemek istiyorsunki ?Solenopsis invicta keşke besleyebilsem🥹
En istilacı tür olduğu için aşırı agresifler ve aşırı hızlı ürüyorlar.Neden solenopsis invicta yı bu kadar çok beslemek istiyorsunki ?
Maalesef mümkün değil ama hocam.Yeni beslemek istediğim tür belli oldu :b
neden mümkün değil hocamMaalesef mümkün değil ama hocam
Resmi olarak istilacı tür olduğu için CITES raporları tutuluyor. Tür, kontrol altında ve takip ediliyor. Ülkeye sokmayı geçtim, bir kraliçe bulup satın almak bile çok zor. Diyelim ki kraliçeyi bir şekilde buldunuz; ülkeye sokmaya çalışırken yakalanırsanız, biyokaçakçılık ve canlı çeşitliliğini bozmak gibi suçlardan yargılanırsınız.neden mümkün değil hocam
Carebara istiyorum çünkü bu türde yalnızca normal işçiler ve majör işçiler yok — aynı zamanda süper majörler de var. Bu süper majörler, öylesine büyük ki, bazıları kraliçeden bile iri olabiliyor. Böylesine uç boyutsal farklılıkları izlemek inanılmaz keyifli. Keşke Türkiye’de de doğal olarak bulunabilselerdi; kesinlikle gözlemesi en heyecan verici türlerden biri olurdu.İsterseniz türü hakkında bilgi vb. verebilirsiniz.
Umarım beslersin ☺️Solenopsis invicta keşke besleyebilsem🥹
İyi umarım beslersin ☺️camponotus CAO2 yada Harpegnathos Venator birini beslemeyi çok isterdim
Ama keşke bakılabilse😥Resmi olarak istilacı tür olduğu için CITES raporları tutuluyor. Tür, kontrol altında ve takip ediliyor. Ülkeye sokmayı geçtim, bir kraliçe bulup satın almak bile çok zor. Diyelim ki kraliçeyi bir şekilde buldunuz; ülkeye sokmaya çalışırken yakalanırsanız, biyokaçakçılık ve canlı çeşitliliğini bozmak gibi suçlardan yargılanırsınız.
Bende tetromoriom bakıcısıyım ve evet hem kolay ve dirençliBen basit sade ama bir o kadar da etkileyici olan Tetramorium'ları çok seviyorum.
Mükemmel bişey be cok güzel dikatli bak bence 😁Benim aslında en sevdiğim kraliçe Camponotus'du ancak düne kadar.Dün değişik bı Tetramorium buldum ve artık en sevdiğim bu olur gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 57156
Bencede🙃Benim en sevdiğim tür Crematogaster schmidti. Bu tür avlanırken abdomenlerini akrep gibi kaldırmaları ve ağaç türü olduğu için çenelerinin çok güçlü olması, bence Crematogaster schmidti’yi çok keyifli bir tür yapıyor.