Geçen sene bulduğum fakat ismini unuttuğum bir adet olmak üzere bu sene de aynı noktadan bulduğum 3 adet kraliçenin yani koloninin görselleri;
Hayırlı olsun.Geçen sene bulduğum fakat ismini unuttuğum bir adet olmak üzere bu sene de aynı noktadan bulduğum 3 adet kraliçenin yani koloninin görselleri;
Hiçbir canlı uyduruk kıytırık denilecek kadar değersiz değildir efenim.🍫✨Bende campo istiyorum da bulamıyorum hep uyduruk kıytırık karıncalar buluyorum.
camponotus benimde favorim. Eski çalıştığım fabrikada kaldırımın orda sürekli gözlemliyordum koloniyi. Baya sağlam iri yarılardı ve bi gün kraliçeyle karşılaştım gözlerimin önünde kanatlarını söktü hemen yerden şişe buluş aldım evime götürdüm 1 sene sadece yumurtladı hiç bir şekilde karınca çıkarmadı. Sabrettim ve 2. sene işçilerini gördüm. Şuan herşeyi çok sağlıklı. İzmir de torbalı taraflarında buldum. Sanırım genelde o tarz iklimlerde takılıyorlarmış torbalıda bulana bi kaç yerde daha rast gelmiştimBen de camponotus istiyorum da bulamıyorum. Hep uyduruk kıytırık karıncalar buluyorum.