Elektronikçi arkadaşlar buraya

Emperorofinsects

Nanitik
Üye
IMG_20220418_223808.jpgIMG_20220415_114246.jpg
Arkadaşlar merhaba. Kendi ısıtıcı pedimi yapmaya karar vermiştim. Gerekli ekipmanları aldım. Dirençli tel vs. Altta yaptığım düzeneği 5V luk adaptöre takınca çok güzel ısıtıyor. Termostatımı da ayarladım herşey güzel fakat ısıtıcıyı 1. Resimdeki ampul ile gösterilen yere nasıl bağlayacağımı anlamadım. Adaptörün + kısmı - sembolünün yanındaki girişe mi girecek? Anlatabilir misiniz?

Bahadur

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 4522Ekli dosyayı görüntüle 4523
Arkadaşlar merhaba. Kendi ısıtıcı pedimi yapmaya karar vermiştim. Gerekli ekipmanları aldım. Dirençli tel vs. Altta yaptığım düzeneği 5V luk adaptöre takınca çok güzel ısıtıyor. Termostatımı da ayarladım herşey güzel fakat ısıtıcıyı 1. Resimdeki ampul ile gösterilen yere nasıl bağlayacağımı anlamadım. Adaptörün + kısmı - sembolünün yanındaki girişe mi girecek? Anlatabilir misiniz?
Kanka kullandığın bu sarı material da ne ben de yapmak istiyordum da.

Emperorofinsects

Nanitik
Üye
Son düzenleme:

EfeAkkurt-_-

Yumurta
Üye
Kağıt bant ama kullanmaktan vazgeçtim onu ısınınca yapısı bozuluyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Isıtıcı yapmak istiyorsan bu akşam nasıl yapılır anlatırım muhtemelen
Knk benden bundan yapmak istiyordum ataştırım biraz fakat adaptörün ucunu kestiğimde içinden 4 tane kablo çıktı hangisini bağlamam gerek

Emperorofinsects

Nanitik
Üye
Knk benden bundan yapmak istiyordum ataştırım biraz fakat adaptörün ucunu kestiğimde içinden 4 tane kablo çıktı hangisini bağlamam gerek
Seninki ac adaptörü olabilir ben de tam bilmiyorum. 2 uçlu bir adaptör lazım sana

Ve evet tembellik yapmayıp nasıl yaptığımı anlatsam iyi olur galiba

Bahadur

Yumurta
Üye
Seninki ac adaptörü olabilir ben de tam bilmiyorum. 2 uçlu bir adaptör lazım sana

Ve evet tembellik yapmayıp nasıl yaptığımı anlatsam iyi olur galiba
Bence de anlat ihtiyacımız var.