Drosophila ( Sirke Sineği ) - Üretimi Yapan

phawula

Media
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Drosophila bakımı yapan, üreten veya satan var mı arkadaşlar ? Ya da türevi olabilecek küçük türler

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
Valla drosophila melanogaster kendim tuzak kurup yakalayacağım soğukta üretince kanatları kıvrık gelişiyormuş oyüzden uçamıyormuş ama kaç derece olmalı bende bilmiyorum deneyerek göreceğim bende
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaşım cürümeye başlamış şekerli bir meyveyi dışarıdan aldığı kirli yapraklara bir araya getirip uçamayan sinek drosophila üretmeyi başarmıştı kültür satan yok sanırsam şuan için bu yöntemi deneyebilirsiniz

phawula

Media
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Valla drosophila melanogaster kendim tuzak kurup yakalayacağım soğukta üretince kanatları kıvrık gelişiyormuş oyüzden uçamıyormuş ama kaç derece olmalı bende bilmiyorum deneyerek göreceğim bende
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaşım cürümeye başlamış şekerli bir meyveyi dışarıdan aldığı kirli yapraklara bir araya getirip uçamayan sinek drosophila üretmeyi başarmıştı kültür satan yok sanırsam şuan için bu yöntemi deneyebilirsiniz
ben de üretiyorum fakat şuan elimde yok ihtiyacım vardı o nedenle yazmıştım, teşekkürler