Mümkünse test tüpü veya şırıngaya alın. Döllenip döllenmediğini yumurta bırakmasından veya kanat dökmesinden anlayabilirsiniz. Kanat dökmek tek başına bir belirti değildir ama yumurtlaması döllendiğinin en büyük kanıtlarından biri. Tabii şansa bazen kısır dediğimiz kraliçelerde denk gelebiliyor. Yani kraliçe kanat döküyor, yumurtluyor ama bu yumurtalar büyümüyor. Bu yüzden siz yumurtlamasını bekleyin.Kanatlı bir karınca buldum. Döllenmiş Kraliçe olabilme ihtimaline karşı onu pet şişeye aldım, döllenmiş olabilir mi? Nereden nasıl anlarım? Bu karıncayı Kahramanmaraş Ekinözü civarında buldum.
Bunu bulalı 2 gün oldu, bizim yaşadığımız yerde test tüpü satılmıyormuş sipariş verdim bi arkadaşa yarın elimde olur koyarım, anladıpım kadarıyla şuan görmemiz gereken şey ya kanat dökmesi ya da yumurtlaması olacak teşekkür ederimMümkünse test tüpü veya şırıngaya alın. Döllenip döllenmediğini yumurta bırakmasından veya kanat dökmesinden anlayabilirsiniz. Kanat dökmek tek başına bir belirti değildir ama yumurtlaması döllendiğinin en büyük kanıtlarından biri. Tabii şansa bazen kısır dediğimiz kraliçelerde denk gelebiliyor. Yani kraliçe kanat döküyor, yumurtluyor ama bu yumurtalar büyümüyor. Bu yüzden siz yumurtlamasını bekleyin.
Aynen öyle. Fakat tek başına Kanat dökmesi döllenmiş olduğu anlamına gelmez. Yumurtlarsa o zaman döllenmiş diyebiliriz.Bunu bulalı 2 gün oldu, bizim yaşadığımız yerde test tüpü satılmıyormuş sipariş verdim bi arkadaşa yarın elimde olur koyarım, anladıpım kadarıyla şuan görmemiz gereken şey ya kanat dökmesi ya da yumurtlaması olacak teşekkür ederim