Doğaya salayım mı?

Arax

Pupa
Üye
Aldığım kraliçe yuvasına yakın bir yerdeydi zaten ve 1 hafta geçmesine rağmen yumurtlamadı. Doğaya salayım mı? Birde konuyla alakasız ama antenleri yamuk V şeklinde olanlar kraliçe mi?

korsal

Larva
Üye
Ben 1 ay hiç bakmadan sahatsiz etmeden tutuyorum . Eğer yumurta flan yoksa salıyorum

aliramazan

Yumurta
Üye
Benim bulduğumda da 10 gün sonra falan yumurtlamıştı stresten olduğunu düşünüyorum .Anten konusunda da bence belirleyici bir unsur değil, kraliçe işçilere göre daha kambur duruyo. Sırt kısmına bakarak daha rahat ayırt edebilirsin
Aldığım kraliçe yuvasına yakın bir yerdeydi zaten ve 1 hafta geçmesine rağmen yumurtlamadı. Doğaya salayım mı? Birde konuyla alakasız ama antenleri yamuk V şeklinde olanlar kraliçe mi?

Ü

Üye silindi 7026

Aldığınız karınca kanatlı değil ise bir iki hafta daha misafir edebilirsiniz. Dışarı bıraktığınız kraliçelerin çok zor hayatta kalacağını unutmayın. Ben bulduğum lakin döllenmemiş olan kraliçeleri ölene kadar bakıyordum. Son olarak antenlere bakarak kraliçe olup olmadığı anlaşılamaz maalesef.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arax

Pupa
Üye
Aldığınız karınca kanatlı değil ise bir iki hafta daha misafir edebilirsiniz. Dışarı bıraktığınız kraliçelerin çok zor hayatta kalacağını unutmayın. Ben bulduğum lakin döllenmemiş olan kraliçeleri ölene kadar bakıyordum. Son olarak antenlere bakarak kraliçe olup olmadığı anlaşılamaz maalesef.
Teşekkürler

cosmos

Pupa
Üye
Ne kadar süre yaşıyorlar üstat ne kadar baktınız