Bu konuda pek bir bilgim yok ama Caribena versicolor L1 sling besliyorum. Bana biraz yardımcı olur musun? Biraz tecrübe gerektiren bir tür olduğunu sanırım geç anladım; çünkü daha önce bir tane besliyordum ama maalesef kaybettim. Çok istediğim bir tür olduğu için bir tane daha sahiplendim. Bu canlıyı beslerken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda biraz detaylı bilgi verebilir misin?Caribena Versicolor tarantulam l7 dişi mi erkek mi?Ekli dosyayı görüntüle 84278Ekli dosyayı görüntüle 84279
Kabuktan bakmak çok daha isabetli olur ama eğer şu an için tahmin istiyorsanız spermatheca bölgesini net şekilde çekmeniz lazım.Caribena Versicolor tarantulam l7 dişi mi erkek mi?Ekli dosyayı görüntüle 84278Ekli dosyayı görüntüle 84279
Kabuktan nasıl bakılıyor?Kabuktan bakmak çok daha isabetli olur ama eğer şu an için tahmin istiyorsanız spermatheca bölgesini net şekilde çekmeniz lazım.
Tamam yuvadan çıkınca atıcam.Kabuktan bakmak çok daha isabetli olur ama eğer şu an için tahmin istiyorsanız spermatheca bölgesini net şekilde çekmeniz lazım.
Numune kabında tutuyorsunuzdur büyük ihtimalle nem olarak ben şırınga ile havalandırma deliğinden su basıyordum,toprağın yarısını ıslatcak şekilde ama çamur yapmadan birazcıkta yan duvarı su damlacıkları bırakıyodum,4 günde bir de besleyebilirsiniz un kurdunu havalandırma deliğinden ağına atarsanız yuvası bozulmamış olur kapağı açmaya gerek kalmaz çünkü genelde kapağa ağ örüyorlarBu konuda pek bir bilgim yok ama Caribena versicolor L1 sling besliyorum. Bana biraz yardımcı olur musun? Biraz tecrübe gerektiren bir tür olduğunu sanırım geç anladım; çünkü daha önce bir tane besliyordum ama maalesef kaybettim. Çok istediğim bir tür olduğu için bir tane daha sahiplendim. Bu canlıyı beslerken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?
ağını bozdum istemeden tecrübesizliğime gelmişti şuan yapmadı ama tek dikkatimi çeken şey ağını yemeği yedikten hemen sonra ördü ve kapağı açmam gereken durumlarda oluyor bazen örneğin yemeği yemediği durumlarda yada yemeğin posasını almak için.Tamam yuvadan çıkınca atıcam.
Numune kabında tutuyorsunuzdur büyük ihtimalle nem olarak ben şırınga ile havalandırma deliğinden su basıyordum,toprağın yarısını ıslatcak şekilde ama çamur yapmadan birazcıkta yan duvarı su damlacıkları bırakıyodum,4 günde bir de besleyebilirsiniz un kurdunu havalandırma deliğinden ağına atarsanız yuvası bozulmamış olur kapağı açmaya gerek kalmaz çünkü genelde kapağa ağ örüyorlar