Dışardan Yumurta ekleme

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Arada çok fazla zaman farkı var ve arkadaş belki de nerede bulduğunu bile hatırlamıyor .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yumurta ekleyecekmiş bir zarar olmaz da. Kabul etmeseler bile yerler saf protein💪
Zaman farkı sorun yaratmaz muhtemelen çünkü şuanda messor kraliçemin hem işçi olmaya birkaç günü kalmış pupaları da var, minicik yumurtaları da var. Bu kraliçe öpene kadar devam eder. Parça parça veya posta posta olmaz diye düşünüyorum. Yani sıalı iki yumurtlama seansı -diyeyim başka şey aklıma gelmedi- arasında aşırı fark olduğunu zannetmiyorum. Neyse ki tek zorun zaman farkı değil. 😅

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Knk konu o değil konu başka yumurta eklemek? Bi yerde işçili bir koloni var bir yerde yumurta.

Ve farklı bir kraliçenin yumurtaları

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Deneyebilirsin ben olsam kraliçeyi ayrı bir kaba alırım ve yumurtaları kraliçenin yumurtalarının olduğu yere koyup 10 15 dakika beklerim ki yumurtaların kokusu birleşsin diye belki o zaman kabul etme olasılığını arttırmış olabilirsin şahsi düşüncem

Ben bu yöntemle farklı türün yumurtalarını ve pupalarını kabul ettirdim yumurtaları ekleyecekseniz tavsiye ederim kraliçede kolay kolay yumurtalarını yemez

Yumurtaların manuel transferini yaparken şu video size yardımcı olabilir

İyi hobiler.

Umut46

Yumurta
Üye
Knk konu o değil konu başka yumurta eklemek? Bi yerde işçili bir koloni var bir yerde yumurta.

Ve farklı bir kraliçenin yumurtaları
knk kraliçenin işçisi yok sadece yumurtası var bulalı 40 gun oluyor kraliçeyi
yumurtaları eklicem bu kraliçeye