Aşırı streslenmezmi
Zaten streslenecek
sadece yumurtası olan kraliçeler tüp transferinde çok inatçı oluyorlar o yüzden manuel transfer yapmak çok daha iyi oluyor
Aşırı streslenmezmi
Tabikide aşırı streslenirler. Yumurtaların hepsinide yiyebilir sonrasında. Denemeye değmezAşırı streslenmezmi
Siz en iyisi normal atın ve bekleyin şansa kalan bir iş 🙂Tabikide aşırı streslenirler. Yumurtaların hepsinide yiyebilir sonrasında. Denemeye değmez
Zaman farkı sorun yaratmaz muhtemelen çünkü şuanda messor kraliçemin hem işçi olmaya birkaç günü kalmış pupaları da var, minicik yumurtaları da var. Bu kraliçe öpene kadar devam eder. Parça parça veya posta posta olmaz diye düşünüyorum. Yani sıalı iki yumurtlama seansı -diyeyim başka şey aklıma gelmedi- arasında aşırı fark olduğunu zannetmiyorum. Neyse ki tek zorun zaman farkı değil. 😅Arada çok fazla zaman farkı var ve arkadaş belki de nerede bulduğunu bile hatırlamıyor .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yumurta ekleyecekmiş bir zarar olmaz da. Kabul etmeseler bile yerler saf protein💪
Deneyebilirsin ben olsam kraliçeyi ayrı bir kaba alırım ve yumurtaları kraliçenin yumurtalarının olduğu yere koyup 10 15 dakika beklerim ki yumurtaların kokusu birleşsin diye belki o zaman kabul etme olasılığını arttırmış olabilirsin şahsi düşüncem
knk kraliçenin işçisi yok sadece yumurtası var bulalı 40 gun oluyor kraliçeyiKnk konu o değil konu başka yumurta eklemek? Bi yerde işçili bir koloni var bir yerde yumurta.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ve farklı bir kraliçenin yumurtaları