eczaneler değil de medikallerde olma ihtimali daha fazla hocam.Hocam eczanelerden alam ozm ben en fazla 16 lık mı var bugün eczaneye gidiyim ben
eczaneler değil de medikallerde olma ihtimali daha fazla hocam.Hocam eczanelerden alam ozm ben en fazla 16 lık mı var bugün eczaneye gidiyim ben
Yok daha büyükleri var ama o hobide standart boy. Eczanede bulamayabilirsin, labaratuvar malzemeleri satan yerlerde var. En kötü internettende alabilirsin.Hocam eczanelerden alam ozm ben en fazla 16 lık mı var bugün eczaneye gidiyim ben bi
He ben bugün gitcektim ama arkadaş medikanelerde diyince gitmedim ozm 16 lık yeter doisun dostum yanlış anlamadıysamYok daha büyükleri var ama o hobide standart boy. Eczanede bulamayabilirsin, labaratuvar malzemeleri satan yerlerde var. En kötü internettende alabilirsin.
Evet, benim attığım 16x160He ben bugün gitcektim ama arkadaş medikanelerde diyince gitmedim ozm 16 lık yeter doisun dostum yanlış anlamadıysam
eczaneler değil de medikallerde olma ihtimali daha fazla hocam.
Evet hocam bugün anladım bende abi test tüpü diom bana gebelik testi verdi abi test tüpü bu deil diom öne ya dedi cam olan deyince anladı eczanelerde özellikle belirtin cam test tüpü die😅😅eczaneler değil de medikallerde olma ihtimali daha fazla hocam.
güzel anı olmuş.Evet hocam bugün anladım bende abi test tüpü diom bana gebelik testi verdi abi test tüpü bu deil diom öne ya dedi cam olan deyince anladı eczanelerde özellikle belirtin cam test tüpü die😅😅
Dier uç tarafı delik çok büyük dellmedimNereden hava alıyor.
Öyle yapacağına test tüpü alMerbalar abime abi karıncalara 10 mg çırınga küçük gelior artık dedim 60 lık şırınga almış bende 2 60 lı birleştirdim sizce bu bi 2 3 yıl gidermi😄
reis eczaneye gittim de gebelik testi veryolar abime dedim bunu almışÖyle yapacağına test tüpü al
İnternetten al knkreis eczaneye gittim de gebelik testi veryolar abime dedim bunu almış
Bu durumu herkes yaşıyor hep gülesim geliyor, bölgede gezmediğim eczane medikal kalmadı neredeyse, bulamadım. İnternetten sipariş verdimreis eczaneye gittim de gebelik testi veryolar abime dedim bunu almış
aynenBu durumu herkes yaşıyor hep gülesim geliyor, bölgede gezmediğim eczane medikal kalmadı neredeyse, bulamadım. İnternetten sipariş verdim