2 ay önce buldum Messor kraliçemin ilk işçisi çıktı ve 3 4 gün içinde çıkacak 3 iścim daha var günlüğün 1 paylaşımı inşallah kolonisi öldürmeden binlerce karıncaya ulaşabiliriz
Onlar içerisinin durumuna göre düzen yaparlar hocam sıkıntı yokİşci ve kraliçe yumurtaları su tarafından kapı tarafına çekiyor su kaça yok su da var dün şekerli su koymuştum pamuğa acaba ondanmı kapının önüne taşıdılar nem var die
teşekkürler hocam çektiler geri zaten anlamadımOnlar içerisinin durumuna göre düzen yaparlar hocam sıkıntı yok
senin koloni ne halde hocamOnlar içerisinin durumuna göre düzen yaparlar hocam sıkıntı yok
Stres kaynaklı yuva ağzından uzaklara taşıyabilirler nem dengesinden dolayı taşıyabilirler kendi hallerine bırakmak lazım zaten.teşekkürler hocam çektiler geri zaten anlamadım
İyi hocam her şey yolunda bütün kraliçelerin yumurtaları var bolbol. İşçili kolinim de artışta hala 16 oldu sayıları.senin koloni ne halde hocam
Dinç krallığı artık 9 işcilik ve minör ya da majör, ikisinden biri olduktan emin oldum. Bi yumurtaları da var.
Test tüpü temin edindinç kırallı kolonisinin suyu bitmek üzere yani ilk koydum sudan 5 de 1 6 da 1 kadar kalmış en fazla 5 6 gün götürür 9 işcisi 3 4 adet çıkmasına az kalmı işci 1 adetde dierlerinden 2 3 kat büyük bi yumurta var major yada minor ve ben bu koloniyi ne yapıyım minik bi gaz beton dan minik formikaryummu yapıyım yoksa farklı bi şırıngayamı aktarıyım
sence kaç işcide minik bi gaz betona geçiirmeliyimTest tüpü temin edin
Tüpde bakman zorlaşana kadar tüpte bak sonra işçi sayınla orantılı bir formikaryuma alabilirsin.sence kaç işcide minik bi gaz betona geçiirmeliyim
Dostum bu yazdını görmeden şöyle bişi yapmıştım bu hazırda dursun ozm ama nemlendirme nasıl oluyor tahtada biliyomusun dostumTüpde bakman zorlaşana kadar tüpte bak sonra işçi sayınla orantılı bir formikaryuma alabilirsin.
Hocam tahta formikaryum hakkında çok bilgim yok sadece nemlendirmede suyun tahtaya direkt temas etmemesi lazım yoksa küf yapıyor. Ayrı bir yerden nem yapman lazım o da senin hayal gücüne kalmış.Dostum bu yazdını görmeden şöyle bişi yapmıştım bu hazırda dursun ozm ama nemlendirme nasıl oluyor tahtada biliyomusun dostum
Hocam eczanelerden alam ozm ben en fazla 16 lık mı var bugün eczaneye gidiyim ben biYtong formikaryum yerine test tüpü çoklayıcılarıda kullanabilirsin. Ama şuan zaten 16x160 test tüpü seni rahat götürür. Kendi messor kolonimden bir örnek ekleyeceğim.Ekli dosyayı görüntüle 37844
Ozm tahta işi yaş 😅Hocam tahta formikaryum hakkında çok bilgim yok sadece nemlendirmede suyun tahtaya direkt temas etmemesi lazım yoksa küf yapıyor. Ayrı bir yerden nem yapman lazım o da senin hayal gücüne kalmış.