Teşşekkürler1:hem güveenilir hemde canlıları çok iyi ayrıca hobiyi yaymaya çalışıyor.
2:evet gayet uygun
Bende aynı yerden aldım gayet güvenilir pazartesi günü kargoya veriyor carsamba günü elinde kargo parası ben aldığımda 20liraydiArkadaşlar bu canlı konusunda sorularım var.
Sorular
1. Salyangozdunyasii hesabı güvenilir midir oradan alacağım
2. İlk deneyim için 2-3 cm uygunmu ?
3- fiyatlar uygunmu?(altta verdim)Ekli dosyayı görüntüle 11305
Bende 1tane istedim 2tane geldi genel olarak yolluyor şuan 16. Günü çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyorkargo ücreti şu anda yanlış hatırlamıyorsam 39TL olmuş, ayrıca benim bir tanıdığım aldı, 2 tane göndermişler tek istenmesine rağmen. Eğer ki tek olsun 2 olmasın diyorsanız belirtmeyi unutmayın.
Çiftleştirme yapicam misinben de geçen aldım salyangozdunyasi ndan gayet güzel ilgilendiler 2 tane istedim bir hediye yollayacak kendi dediğine göre. kız arkadaşımla forumda birer günlük açmayı düşünüyoruz salyangozlarımızahele bi gelsinler
çok hızlı ürediklerinden şuan düşünmüyorum ki zaten daha yavrular 9 ayı var o çağa gelmesi içinÇiftleştirme yapicam misin
8. Ayda maximum büyüklük 10.ayda çiftleşme için olgunluğa gelirlerçok hızlı ürediklerinden şuan düşünmüyorum ki zaten daha yavrular 9 ayı var o çağa gelmesi için
biliyorum 1 aylık gelecek olan salyangoz önünde 9 ayı var8. Ayda maximum büyüklük 10.ayda çiftleşme için olgunluğa gelirler
hocam kargoya ne kadar ödediniz?Bende 1tane istedim 2tane geldi genel olarak yolluyor şuan 16. Günü çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor
Ben geçen ay 20tl verdim zam gelmiş olabilir sen 40tl hazır tut sıkıntı olmasın kabida ödeme bu aradabiliyorum 1 aylık gelecek olan salyangoz önünde 9 ayı var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
hocam kargoya ne kadar ödediniz?