1 yıldır bu hobinin içindeyim lakin 4 ila 5 ay ara vermiştim.Hadi, hobiyle ne kadar süredir ilgilendiğimizi yazalım. Ben 3 ay. 🖐️
Hobinin içinde yoktum fakat sürekli takip ediyordum. Hemen hemen 2 haftadır hobinin içindeyim.Hadi, hobiyle ne kadar süredir ilgilendiğimizi yazalım. Ben 3 ay. 🖐️
BendeModeratörleri de merak ediyorum.😄
Ben 2 aydır ilgileniyorum.Hadi, hobiyle ne kadar süredir ilgilendiğimizi yazalım. Ben 3 ay. 🖐️
Ben de bazı arkadaşlara şaşırdım. Yazdıkları şeylerle, söyledikleri yıllar hiç uyuşmuyor. En azından 3 yıl araştıran birisi anlaşılıyordur değil mi?Cevap verirken çocukken karınca kolonilerine ekmek attığınız günleri de hobi yapıyorum olarak sayıyorsunuz sanırım? Tuhaf çünkü 5 10 yıllık hobiciyim diyen herkesi 4 5 aydır görüyorum o da maksimum. Tuğkan abinin sunucusundaki hayvanlar kanalında 2017-2018 yılında başladım ben, sonraki serüven açılan forumlarda devam etti ve bu yıllarda moderatör arkadaşların çoğuyla beraberdik.
Daha yeniyim fakat bilgim var 2 haftadır hobinin içindeyimHadi, hobiyle ne kadar süredir ilgilendiğimizi yazalım. Ben 3 ay. 🖐️
Hocam teknik kısım derken hangi alanı araştırıyorsunuz? Ben mesela iç morfoloji ve dış morfolojide iyiyim ve araştırıyorum.Genel olarak böceklerle 3, karıncalarla 1,5 yıldır ilgileniyorum. Teknik kısmıyla ise 8 aydır alakalıyım.
P. Macro'nun söylediği gibi çocukluktan karıncaları şekerle besliyordum ama tam anlamıyla hobiye atılmam zaman aldı.
Mirmekoloji'ye ilgiliyim. Araştırıyorum, öğreniyorum ve test edilebilirleri test ediyorum. Herkesin sevdiği alan farklıdır tabi.😊🍫Hocam teknik kısım derken hangi alanı araştırıyorsunuz? Ben mesela iç morfoloji ve dış morfolojide iyiyim ve araştırıyorum.
Benim karınca bakmam daha yeni sayilir 2 ay falan olmuştur ama 8 aydır 2 tarantula bakıyorum.Hadi, hobiyle ne kadar süredir ilgilendiğimizi yazalım. Ben 3 ay. 🖐️