Dağ Kenarına Atılmış Akvaryum Balıkları İZMİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlperenKöse

Yumurta
Üye
Hızlı bi özet geçiyim, evimin önünde dağ var arada yürüyüş yapıyorum tepesine kadar çıktıktan sonra dağın kenarında balık gördüm. az bir yağmur suyu birikintisi vardı ve su çok soğuktu ne kadar süredir oradaydılar bilmiyorum ve yaşıyor olmalarına çok şaşırdım. muhtemelen yeni atılmışlardı 1 adet 28 cm büyüklüğünde siyah renkli bir vatoz, 1 adet 20 cm civarı albino bir vatoz, 1adet 15-16cm leopar desenli botya ve 6 adet transgenetik tetra vardı. yol kenarına atılmış çöplerin arasında bulduğum yoğurt kovasına ve 5litrelik su şişesine koyup, evde leğenin içine attım. Hayvanları sağa sola vermek için çok uğraştım. İyi kötü yaşasınlar diye 40litrelik bir akvaryum aldım, fakat akvaryum 28 cm lik bi vatoz için çok çok küçük, ayrıca içinde siyah vatozun haricinde hala albino vatoz, botya ve 2 adet transgenetik tetra duruyor. Suyu temizlemeye yetişemiyorum para istemiyorum SAHİPLENDİRMEK istiyorum. İZMİR KARŞIYAKA`da yaşıyorum ilgilenen varsa ulaşabileceğim bi adres numara insta vs. verirse tamamen ÜCRETSİZ vericem. Tek bir şartım var sizde bu balığı alıp 40 litrelik akvaryuma koymayacaksınız! Büyük bir akvaryumunuz varsa vericem.İzmir Karşıyaka bölgesinde tanıdığınız akvaryumu olan varsa onlarada söylerseniz sevinirim. Bakteri açısından korkunuz olmasın her türlü temizliklerini yaptım, zaten 1.5-2 aya yakın bir süredir bendeler, akvaryumda yaşıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...