Bilgi edinmek isteyen için açtım fiyat hakkında bilgilendirme için ona göre bütce hazırlayacağımHayırlı olsun hocam, konuyu bilgi vermek için mi açtınız yoksa günlük mü tutacaksınız, veya yardım mı isteyeceksiniz?
Hocam bu gun bende arayarak ulasim sagladin petdzooya yeni ithallat yakinmis fiyat bilgisini ogrenebildiniz mi yarin ben tekrar ulasim saglayacam fiyat bilgisini alabilirsem burda paylasirimBilgi edinmek isteyen için açtım fiyat hakkında bilgilendirme için ona göre bütce hazırlayacağım
Çok sağol bende yarın tekrar sorucam bilgi edinirsem bende söylerimHocam bu gun bende arayarak ulasim sagladin petdzooya yeni ithallat yakinmis fiyat bilgisini ogrenebildiniz mi yarin ben tekrar ulasim saglayacam fiyat bilgisini alabilirsem burda paylasirim
Hocam teraryum icin ne kullanmayi dusunuyorsunuz yeni ithalatta bende crested gecko edinmek istiyorum gerekli tum arastirmalarimi yaptim teraryum kaldiÇok sağol bende yarın tekrar sorucam bilgi edinirsem bende söylerim
PetandZooTr crested gecko ithalatı yapmıyor.Hocam teraryum icin ne kullanmayi dusunuyorsunuz yeni ithalatta bende crested gecko edinmek istiyorum gerekli tum arastirmalarimi yaptim teraryum kaldi