Crested Gecko kaç yaşında alınmalı?

xenkath

Yumurta
Üye
Merhaba yakın zamanda bir crested gecko edineceğim. Önceden teraryum yapayım dedim ama sanırım geckonun yaşına göre yaşaması gereken teraryum boyutu da değişmekteymiş? Geckoyu kaç yaşında almak idealdir? Yapay zeka 4-6 aylık öneriyor. Tabi bu durumda büyüyünce yeni bir teraryuma geçmek gerektiği için masrafım çok artacak. Önerileriniz nedir?

Dkdklse

Minör
Üye
Merhaba yakın zamanda bir crested gecko edineceğim. Önceden teraryum yapayım dedim ama sanırım geckonun yaşına göre yaşaması gereken teraryum boyutu da değişmekteymiş? Geckoyu kaç yaşında almak idealdir? Yapay zeka 4-6 aylık öneriyor. Tabi bu durumda büyüyünce yeni bir teraryuma geçmek gerektiği için masrafım çok artacak. Önerileriniz nedir?
Teraryum değiştirmekle uğraşmayayım, canlının huyu suyu oturmuş olsun, cinsiyeti belli olsun derseniz yetişkin bir canlı alabilirsiniz. Kendim büyüteyim ,bana da alışsın ama cinsiyeti de belli olsun ve çokta küçük olmasın derseniz 6+ aylık olunca canlının erkek olup olmadığı belirlenebiliyor. Daha küçük bir canlı da alabilirsiniz ama daha hassas bakım ister. 2 aylıktan daha küçük bir canlı almanızı tavsiye etmem.

Yağız13

Larva
Üye
Hocam bence yavruyken alın daha mantıklı satan tanıdığım bir kişi var isterseniz yazarım nereden ulaşacağınıza ve adamda her türlü morph vardı ben yazdığımda