Yazdıklarının çoğu yasal ama satanlar var yasal olmayanları.Benim sorum o deyil bunları satın almak yasalmı
Yazdıklarının çoğu yasal ama satanlar var yasal olmayanları.Benim sorum o deyil bunları satın almak yasalmı
Petandzootr sayfasından yasak olarak alabiliyorsunuz yazdığım türleriBenim sorum o deyil bunları satın almak yasalmı
Saçma değil hobi bisiklet sürmek yada kamp yapmak gibi düşün.Kime göre neye göre? Dışarda çoğu kişiye sorsan karınca beslemeye de saçma derler.
Yazdıklarımın "çoğu" değil hepsi yasal. Yasal olarak alınabilen türler bu kadar.Yazdıklarının çoğu yasal ama satanlar var yasal olmayanları.
O zaman çiplisini petsopda satılabilirmiPetandzootr sayfasından yasak olarak alabiliyorsunuz yazdığım türleri
Dostum yılan beslemek hobi değil mi? Kendinle çelişiyorsunSaçma değil hobi bisiklet sürmek yada kamp yapmak gibi düşün.
Cevap vermekten yoruldum artık. Hayır satamaz. Yasal olarak sürüngen satan tek kişi Alper. Petandzootr sayfası.O zaman çiplisini petsopda satılabilirmi
Tmm teşekkürler yorduysam özür dilerimCevap vermekten yoruldum artık. Hayır satamaz. Yasal olarak sürüngen satan tek kişi Alper. Petandzootr sayfası.
estağfurullah dostum sorun yok. Şakasına söyledim. Çok konuştuk gece geceTmm teşekkürler yorduysam özür dilerim
Leopard gecko da serbest değilmiAxolotl yasal değil.
Iguana
Peters skink
Agama agama
African fat tail gecko
Fire skink bu türleri alper abi yasal olarak getirebiliyor.
Hayır değil.Leopard gecko da serbest değilmi
Ben yasak diye biliyorum ama benim dediklerim genelde 70% yanlış çıkıyo hobiye yeni başladımda çok bilgim yokLeopard gecko da serbest değilmi
Değil hocam yılan beslemek hobi değil dediğin şey esporun spora girmesi gibi bişeyDostum yılan beslemek hobi değil mi? Kendinle çelişiyorsun
size saçma geliyor diye hobi olmıyavak mı zaten bu hayvanlar üreticiden sahiplenenler/satın alınanlar doğal yaşamı bilmiyor ev ortamında doğup orda ölüyorlar yılanlara neden bu kadar takıntılısınız anlamıyorumDeğil hocam yılan beslemek hobi değil dediğin şey esporun spora girmesi gibi bişey
Hobi bir uğraştır. Bu, kalıplara girecek bir şey değil. İlla hareketli bir şeyler yapmak, spor yapmak hobi kapsamına girmiyor. Bir canlı hakkında araştırma yapmak da hobi, çiçek dikmek de hobi, yemek yemek de hobi, saçını taramayı bile hobi olarak yapabilirsin. Kişinin mesleği haricinde, profesyonel olarak uğraşmadığı ama ilgilendiği şeyler kısaca. Yılan beslemekle ilgileniyorsa o onun hobisidir. Kişisel bir şey. Hobisinin ne olduğuna karar verecek kişi onunla ilgilenen kişidir. Siz değil.Değil hocam yılan beslemek hobi değil dediğin şey esporun spora girmesi gibi bişey