Telli hava alabilen bir versiyon mu istersin yoksa tamamen kapalı mı?Ben test tüpü çogaltıcısı kullanmak istiyorum ancak 3d baskı için örnek bulamadım eğer bir modeliniz varsa bende kullanabilirmiyim?
Havalandırma olsun 3 tüp bağlamak istiyorum outworld worlde bağlı olcak 16mm tüp 8*10mm tüp bağlantısı yeterlidirTelli hava alabilen bir versiyon mu istersin yoksa tamamen kapalı mı?
Kaç tüp bağlamak istiyorsun?
Test tüpü çoğaltıcıyı bir outworlde bağlayacak mısın? 8*10 mm boru baplantısı uygun mudur?
Test tüpleri 16 mm çapındaki tüplerden mi olsun?
Yukarıdaki sorularımı cevaplayabilirsen, çizip göndereyim.
İyi forumlar
Çooooook sağolunHavalandırma için kesmen gereken tel ölçüsü - 12x56 mm
Teli kapağa koyup üstünden kapatacaksın.
Ekli dosyayı görüntüle 46476Ekli dosyayı görüntüle 46477Ekli dosyayı görüntüle 46478
Modifiye yapmak istersin diye STEP : İndir
Direk yazıcı slicer programına atacaksan STL : İndir
Umarım işini görür.
Eline sağlık solid denmi çizdin?Havalandırma için kesmen gereken tel ölçüsü - 12x56 mm
Teli kapağa koyup üstünden kapatacaksın.
Ekli dosyayı görüntüle 46476Ekli dosyayı görüntüle 46477Ekli dosyayı görüntüle 46478
Modifiye yapmak istersin diye STEP : İndir
Direk yazıcı slicer programına atacaksan STL : İndir
Umarım işini görür.
Shapr 3d den çizdim. Genelde tabletten çiziyorum.Eline sağlık solid denmi çizdin?
Peki ben bunu nası basicam evde 3d yazıcı yok ben bu dosyayı direk bastiracağım kişiye atsam olurmuShapr 3d den çizdim. Genelde tabletten çiziyorum.
Teşekkürler.
Aynen olur. Ben 3d yazıcın var, ondan soruyorsun sandımPeki ben bunu nası basicam evde 3d yazıcı yok ben bu dosyayı direk bastiracağım kişiye atsam olurmu
Biliyorum sizi çok yordum ama bana bu iki parçayı ayrı ayrı atabilir misinizAynen olur. Ben 3d yazıcın var, ondan soruyorsun sandım![]()
Ne yapmak istediğini yazabilirsen daha iyi yardımcı olmaya çalışayım.Biliyorum sizi çok yordum ama bana bu iki parçayı ayrı ayrı atabilir misiniz
Ya ben çoğaltıcıyı slicera attım ama ana parça biraz yukarıda kaldı onu aşağıya indire bilirmisinizNe yapmak istediğini yazabilirsen daha iyi yardımcı olmaya çalışayım.
STL dosyayı güncelledim. Tekrar indirmeyi deneyebilirsin. Sorun yaşarsan haber edersin yine.Ya ben çoğaltıcıyı slicera attım ama ana parça biraz yukarıda kaldı onu aşağıya indire bilirmisiniz
Şuan yukarıdaki mi güncel olanSTL dosyayı güncelledim. Tekrar indirmeyi deneyebilirsin. Sorun yaşarsan haber edersin yine.
Evet, evet aynı linktekini güncelledim.Şuan yukarıdaki mi güncel olan