Selam dostlar, mantisler için en uygun marka toprak Cocopeat olarak geçiyor. Cocopeat toprağı nerede bulabilirim ya da alternatif toprak diye bir şey var mı?
Hepsiburada dan blok halinde almanızı öneririm ayrıca botanikçilerde de bulunur.Selam dostlar, mantisler için en uygun marka toprak Cocopeat olarak geçiyor. Cocopeat toprağı nerede bulabilirim ya da alternatif toprak diye bir şey var mı?
Ne diyerek alabilirim? ve fiyatı nedir?(botanikcilwrde)Hepsiburada dan blok halinde almanızı öneririm ayrıca botanikçilerde de bulunur.
Hindistan cevizi torfu deyin ağırlığa göre değişir fiyatNe diyerek alabilirim? ve fiyatı nedir?(botanikcilwrde)
Gördüm evet ama botanikcilerde ne diye geçiyor diye merak ettim ondan.Hindistan cevizi torfu demiştim hocam görmediniz herhalde.
Hocam 500 gr satılmaz 5 litrelik ve 10 litrelik görüyorum ben. Trendyolda 500 gram buldum 88 tl ama botanikçide zor.Gördüm evet ama botanikcilerde ne diye geçiyor diye merak ettim ondan.
500 gr kaç tl dir ortalama Peki?
Ben görüntü olsun diye alacağım ondan uygunmu peki?Sizin yerinizde olsam almam. Onun yerine peçete bile kullanabilirsiniz. Mantisiniz o toprağın üstüne durması çok nadirdir. Onun yerine bir peçete serip hafifta nemlendirirseniz hem pratik olur hemde bir masrafınız olmaz.
Uygundur, çok kalın yapmayın yeterliBen görüntü olsun diye alacağım ondan uygunmu peki?
https://www.trendyol.com/kanyonmark...i-p-473282717?boutiqueId=61&merchantId=273322 ben bunu almıştım tarantulamın teraryumunda kullandım gayet kullanışlı tavsiye ederimBen görüntü olsun diye alacağım ondan uygunmu peki?