Doğadan canlı almak doğru bir davranış değil.Merhaba değerli karınca çiftliği üyeleri doğadan çiyan yakaladım. Yardıma ihtiyacım var, yakalarken bir bacağı koptu. Evde nasıl bakabilirim ve ilk yardım yapabilirim?
Marul verdim yemedi ne vermem lazımDoğadan canlı almak doğru bir davranış değil.
En başta canlı yeme sahip olmanız lazım besleme için.
Doğadan ilk canlı alışım değil yavaş yavaş ögrenmeye hayatta tutmaya çalışıyorumDoğadan canlı almak doğru bir davranış değil.
En başta canlı yeme sahip olmanız lazım besleme için.
Etçildir çıyanlar.Marul verdim yemedi ne vermem lazım
İlk de olsa son da olsa bu doğru olduğu anlamına gelmez.Marul verdim yemedi ne vermem lazım
Doğadan ilk canlı alışım değil yavaş yavaş ögrenmeye hayatta tutmaya çalışıyorum
Başka nası bulcam hem bu benim merak ettiğim bir alan evde inceliyorumEtçildir çıyanlar.
İlk de olsa son da olsa bu doğru olduğu anlamına gelmez.
Un kurdu, tartara gibi canlı yemler edinmelisiniz.Marul verdim yemedi ne vermem lazım
Şu an elimde bulunmuyor haşlanmış tavuk vermeyi deneyeceğimUn kurdu, tartara gibi canlı yemler edinmelisiniz.
Canlı yem almayacaksınız bulduğunuz yere geri koyun.Şu an elimde bulunmuyor haşlanmış tavuk vermeyi deneyeceğim
İsterseniz dışarıdan bulduğunuz hamam böceğini de dondur-çöz yaparak verebilirsiniz. Ama canlı yem şart.Şu an elimde bulunmuyor haşlanmış tavuk vermeyi deneyeceğim
Hocam belli ki pek fazla bilgili değilsiniz. Çiyanlar canlı yemlerle beslenirler. Bunun içinde hamam böceği, örümcek, un kurdu, moria kurdu gibi canlılar vardır. Kolay olmayı bakımından genelde hamam böceği ve un kurdunu tercih ederiz. Yani sizin marul ve haşlanmış tavuk vermeniz boşunadır.Şu an elimde bulunmuyor haşlanmış tavuk vermeyi deneyeceğim
Hareketli avlara çok daha fazla ilgililerdir.İsterseniz dışarıdan bulduğunuz hamam böceğini de dondur-çöz yaparak verebilirsiniz. Ama canlı yem şart.
Bulsanız bile wc bir çiyanın kolay kolay yem kabul edeceğini pek sanmamTamam teşekkürler şimdi dışarı hamam böceği yakalamaya çıkıcam
Alışır sıkıntı yokBulsanız bile wc bir çiyanın kolay kolay yem kabul edeceğini pek sanmam