Onu görüntüler kötü olduğu için söyledim yani sadece karartıya bakarak lasius diyebilirim anlamındaLasius burda yok hocam camponotus olabilir
Diğeri buna göre daha küçük ilk başta gördüğümde Tetramorium dedim tam gticektim ışık altında renkleri phediolenin kine benzeyince aldımCamponotus gibi duruyor
Onunda detaylı bir fotoğrafını yüklerseniz cevap verebilirimDiğeri buna göre daha küçük ilk başta gördüğümde Tetramorium dedim tam gticektim ışık altında renkleri phediolenin kine benzeyince aldım
Siyah olam değil 1. GörseldekiDiğeri buna göre daha küçük ilk başta gördüğümde Tetramorium dedim tam gticektim ışık altında renkleri phediolenin kine benzeyince aldım
Yarın çekmeyi denerimOnunda detaylı bir fotoğrafını yüklerseniz cevap verebilirim
Kaç karınca varsa detaylı fotoğraflarını çekin ve bu konu altından paylaşın anca öyle cevaplayabilirimSiyah olam değil 1. Görseldeki
Şuan 5 tane kraliçem oldu bugün 3 farklı cinsin uçuşuna denk geldim akşam üstü hava kararıncada ışıkların altında buldumKaç karınca varsa detaylı fotoğraflarını çekin ve bu konu altından paylaşın anca öyle cevaplayabilirim
Çok net çekemedim ama rengi belli oluyo biraz
Nasıl emin oluyorsunuz lasius olmadığından geçen gün de bana "bizim burda campo yok" demiştinizLasius burda yok hocam camponotus olabilir