Cinsi ve türü nedir?

Serdar05

Yumurta
Üye
Dışarda yemek yerken masaya düştü, daha çiftleşme üzerindeydi, kanatlarını döktü. Yumurtlamaya başlayalı aşağı yukarı bir ayı geçti. Türü ve cins hakkında pek bilgim yok. Yeni başlayanlar için uygun mu? bilgilendirirseniz sevinirim. 🙏

IMG_6764.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_6761.jpeg
    IMG_6761.jpeg
    36.2 KB · Görüntüleme: 17
  • ABE7A511-2DB7-4A3E-8E37-D8B5E768C9C2.jpeg
    ABE7A511-2DB7-4A3E-8E37-D8B5E768C9C2.jpeg
    23.4 KB · Görüntüleme: 17
Çözüm
Prenolepis nitens kraliçesi hocam. Başlangıç için uygun bir tür değil maalesef. Ben kendim günlüğünü tutuyorum forumda, sıcak olmayan bir ortamda beslemeniz gerekiyor. Başarı şansı yüksek bir tür değil. Hızlı ve kolay büyüyen bir tür değil, bilginize. 20 dereceyi aşmayan bir ortamda beslemenizi tavsiye ederim.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Prenolepis nitens kraliçesi hocam. Başlangıç için uygun bir tür değil maalesef. Ben kendim günlüğünü tutuyorum forumda, sıcak olmayan bir ortamda beslemeniz gerekiyor. Başarı şansı yüksek bir tür değil. Hızlı ve kolay büyüyen bir tür değil, bilginize. 20 dereceyi aşmayan bir ortamda beslemenizi tavsiye ederim.

Çözüm

Serdar05

Yumurta
Üye
Bilgi için teşekkürler tuttuğunuz günlüğü inceleyeceğim 🙏

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bilgi için teşekkürler tuttuğunuz günlüğü inceleyeceğim 🙏