Cinsi Türü nedir?

Mücteba

Minör
Üye
Birde dişi mi erkek mi ? Dişi ise yakın zamanda ootheca bırakır mı bakımı kolay mıdır?IMG-20250713-WA0006.jpg

Son düzenleme:

Mücteba

Minör
Üye
Anca böyle çekebildim anlaşılmıyor malesef pek ama sizin yazdığınız tür olmadığına eminim on kollarının arasında siyah benekler var.
IMG_20250713_030546.jpgimages.jpeg
Bu tür ama adı ne bilmiyorum. Sarı peygamber devesi yazınca çıktı. Bahsettiğim beneklerde görünüyor.

ysa

Minör
Üye
Birde dişi mi erkek mi ? Dişi ise yakın zamanda ootheca bırakır mı bakımı kolay mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 64183
Dişi ve erkek ayrımı abdomendeki parça sayısıyle belli oluyor. Tahminim dişi yönünde olacak. Ootheca bırakıp bırakmadığinı zaman gösterecek. Ufak bir tüyo vereyim, kendi gözlemim bu, abdomeni yere doğru kavis almışsa ootheca bırakabilir. Tabi bu benim gözlemim. Ootheca ile uğraşmayın derim, 2 tane oothecamdan sadece 6 7 tane yavru çıktı. Hepside öldü. Yine size kalmış, mantis çok güzel duruyor.

Mücteba

Minör
Üye
Dişi ve erkek ayrımı abdomendeki parça sayısıyle belli oluyor. Tahminim dişi yönünde olacak. Ootheca bırakıp bırakmadığinı zaman gösterecek. Ufak bir tüyo vereyim, kendi gözlemim bu, abdomeni yere doğru kavis almışsa ootheca bırakabilir. Tabi bu benim gözlemim. Ootheca ile uğraşmayın derim, 2 tane oothecamdan sadece 6 7 tane yavru çıktı. Hepside öldü. Yine size kalmış, mantis çok güzel duruyor.
Dişi bir mantis ona eminim ama inceleyip saldım çoktan. Sadece merak ettiğim için sordum. WC ye karşıyım zaten.